NYC

Igår flög vi vid fyra från LA till NYC. Fem timmar är flighten i mellan men detta tidsskillnad så 00.30 landade vi. Jag var så lycklig över att få se NYC från fönstret. Varenda cell i kroppen var glad över att vara tillbaka – Äntligen!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Detta är så typiskt mig … Jag har precis mött upp min chaufför som ska hjälpa mig att hämta väskorna och jag maxar såklart all tid till jobb. Ett mobilt skrivbord ett på natten, perfekt :- )

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv två inatt var jag på mitt hotell. Jag älskar the Lowell. Här känner jag mig som hemma. Det ligger mellan Madison och Park. Perfekt läge. Här någonstans hoppas jag kunna hitta en lägenhet att hyra. I helgen väntar visningar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag klev upp jag sju och tog en promenad!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag gick igenom Central Park …

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… För att handla på Whole Foods vid Columbus Circle. Det finns en närmare mig men det är fint att få gå igenom parken. Jag bunkrade upp med färska bär och annat gott att ha på hotellet. Min runda där har blivit en rutin.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar make up och sedan är det en fullspäckad dag med möten på KONTORET! Det ska bli roligt att få träffa Louise som har varit här och jobbat sedan i måndags.

 1. Lina skriver:

  Hej Isabella, jag har möjlighet att flytta till NYC denna år med familjen för ett nytt job. Vad tänker du om NYC för småbarnsfamiljer, vilken omrader är lämpligt? Jag är själv från Holland, så det är en hel skillnad förstås. Lycka till med att hitta lägenhet där!

 2. Fanny skriver:

  Vad är det för fel på humlegården! Djurgården

 3. Karin skriver:

  Alltid drömt att åka till Californien och LA! 😎

 4. Karin skriver:

  Kanske kan du och kidsen flytta till USA på heltid? Typ för 2-3 år. Kanske kan Odd tänka sig det med….

  1. H skriver:

   Eh?!

  1. p skriver:

   Hur tänker du nu Karin?
   Barnen kan ju inte flytta dit, dom ska ju vara hos sin pappa varannan vecka,
   Och O har ju ett eget liv, inte vill han flytta med sin x-fru??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..