Mot LA

… Och så är vi påväg mot nya äventyr! Sist jag var i LA var jag 20 år och hälsade på Linus som pluggade i San Diego. Nu väntar ett späckat mötesschema. Vi flyger nu vid 10.00 från Stockholm, landar vid lunch och ikväll väntar en middag med ett gäng vi förhoppningsvis börjar jobba med. Sedan full fart med möten på måndag och tisdag. Jag har även ett möte hos Fred Segal för Löwengrip vilket blir spännande. Jag är glad över att jag inte påverkas av jetlag utan kan springa på. Jag känner verkligen att jag ömsar skinn just nu, en förvandling av både mig själv och en ny verksamhet på andra sidan Atlanten. Det är en spännande fas. En fas som jag har jobbat för i flera år och nu händer det. Maj månad var själva brytpunkten då jag hoppade från tian utan återvändo och nu börjar saker och ting hända. I oktober/november har jag deadline på att allt jag jobbar med just nu ska vara up and running. Jag ser några frågor om jag ska sluta med något företag i Sverige och absolut inte, jag kommer ju av mamma-skäl fortsätta bo i Sverige på halvtid. Allt det vi bygger internationellt kommer bara gynna alla engagemang i Sverige. Jag ska förklara när vi närmar oss.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs i LA!

 1. Har du haft någon läskig resa över Atlanten med mycket turbulens eller så?

 2. Hoppas resan gick bra och att ni är framme nu eller snart 🙂

 3. Anna skriver:

  Blir lite förvånad att du behöver ha hjälp med hår o smink inför 10-11 tim flygresa ! Varför behövs det ?

  1. C skriver:

   Flyger med?!

 4. Hur är det med Sheila nu för tiden? Ni var ju bästa vänner och väldigt mycket i kontakt, men nu har du inte skrivit om henne på länge. Umgås ni ännu?

  1. Maggie skriver:

   De var precis i Venedig ihop.

  1. Moa skriver:

   De var ju i Venedig tillsammans förra veckan?

  1. Klara skriver:

   Bella och Sheila var en weekend i Venedig för ett par veckor sedan. Läser du inte bloggen och följer Bella på Instagram?

  1. Stina skriver:

   De var ju i Venedig tillsammans förra helgen.

  1. Hanna skriver:

   De var ju just tillsammans till Venedig..Men du missade kanske det…

  1. Hon va väl med Sheila senast förra helgen i Italien ? Så så länge sen va det väl ändå inte ..

  1. Om du läser bloggen så skulle du veta att Isabella och Sheila var i Venedig förra helgen 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..