Familjeträning

Barnen och jag har haft en mysig och rolig lördag. Jag älskar när Gillis säger ”Mamma, det här har verkligen varit en rolig dag!”. Bra betyg. Jag vet att många av er stör er på att jag alltid vill något med varje dag, att ingen dag bara kan vara men jag gillar att ha gjort något kul ihop. Det behöver inte vara något speciellt men det ska ha känts positivt. Dagens roliga har varit att vi tränat ihop. Pontus gjorde en hinderbana till barnen som de sprang i medan jag tränade bänkpress. Sally och Gillis älskade det! Sedan var vi förbi Kale & Crave och köpte med oss middag till mig och Michaela och så blev det pannkakor för barnen. Barnen har lekt en massa och Michaela och jag har hunnit catcha up efter tre veckor ifrån varandra. Jag har verkligen varit begravd med jobb men jag brukar flagga till mina närmsta när jag går in i en så kallad ”Bella-bubbla”.

Nu är det sista jobbracet som väntar, en vecka i USA vilket är min jobbpeak för denna termin, sedan blir det två lite lugnare veckor (i min mått) innan sista tempot i Almedalen men efter det väntar semester i Frankrike i fem veckor. Så jag ser helt enkelt ”ljuset där framme” vilket gör att jag kan köra på en månad till med högt tempo. Det jobbigaste har jag tagit mig igenom så nu väntar faktiskt bara roliga saker juni ut.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Träning med barnen! När gästerna hade gått så tittade vi en stund på Tzatsiki och åt popcorn för att varva ner. Nu sover barnen och jag ska få fransarna fina innan resan. Så smidigt att alla skönhetsbehandlingar kan ske här hemma vid 21-22 när barnen har somnat. Life hack.

Imorgonbitti möts jag Charlotte, Sascha och Michaela på Arlanda VIP för frukost och sedan LA. Louise är redan på plats i NYC. Så pepp!

 1. Elin skriver:

  Är du fortfarande delägare i Guldkula och i fitnesscollection?

 2. Julia skriver:

  Vilken härlig dag ni har haft tillsammans. 🙂
  Lycka till i USA, detta underbara land.

 3. Låter som ni haft en fantastisk dag! Jag tycker också att det är härligt att göra något av varje dag, det känns så underbart när man lägger sig på kvällen och fundara på vad man gjort under dagen. Hoppas du får en fortsatt fin helg!
  //Berith

 4. Fia skriver:

  Vill bara påpeka att det är INTE ett life hack att få hem skönhetsbehandlingar på kvällstid. Det är gött och smidigt för dig men det är absolut INTE ett life hack. Ett life hack hade varit om du gjorde din egen fransförlängning med hjälp av ett gem. Det är TYP ett life hack.

  1. Med ett gem, hahahaha. Kvällens skratt! 😂
   Du har helt rätt btw, Bella fattar nog inte vad ett lifehack är för oss vanliga dödliga!

   1. Men va bra att du också kan jobba upp dig precis som Isabella gjorde

    1. Mil skriver:

     Vilken diskussion deltar du i, Rebecka ? En förklarar life hack o du pratar om att jobba upp sig? Läser in avundsjuka i en förklaring av ett ord…

 5. Jenny skriver:

  Tänk om alla barn hade en förälder som ville något med varje dag och att varje dag skulle kännas positiv. Jag tycker att det är en fantastisk inställning! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..