ANNONS

Längre hår!

/

Mysig fredag med barnen. Vi har haft frisörtema, Emelie satte i nya hairtalk på mig och jag valde att ha i lite längre hår bara för att det är sommar och semester om några veckor. När jag såg mig i spegeln osminkad så såg jag nästan ut som för flera år sedan när jag hade såhär långt hår och Sally var nyfödd. Himla fint och kul med lite variation. Jag har slutat att bleka håret helt och färgar endast istället. Kvalitén på mitt nya hår som växer fram är dag och natt nu.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fotograf Sally

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis stylar Sallys lugg.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Burrata på en ratatouille, mumsigt! Efter det har vi haft fredagsmys i soffan med tryffelchips och sett en gammal favorit – Happy Feet. Ljuvligt med fredag. Nu sover barnen och jag ska unna mig ett bad, ansiktsmask och sova tidigt.

24
152

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00