Landvetter

… Så underbart att kunna bära sandaletter på fötterna igen! Jag har saknat nättare skor. Flattered har släppt så många fina inför sommaren nu. Det är häftigt att ha varit med och startat ett varumärke som idag lever av sig själv. Vi tog in Spiltan som delägare förra året och då sålde jag av lite men äger fortfarande runt 20% av Flattered. Dessa nedan är mina nya favoriter. I Italien använde jag dom fast i vitt hela helgen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu lämnar jag Landvetter (tack vip:en för en fantastisk service och ordnat med god lunch och allt – Det är något speciellt med göteborgare :- ) ) och ska flyga tillbaka till Stockholm. Jag är så peppad på fredag och helg. Ikväll väntar fredagsmys, imorgon så ska barnen följa med mig och träna med Pontus (dom tycker att det är så roligt) och sedan kommer Michaela med barn över på tidig middag. På söndag väntar LA. Där väntar späckade tre dagar med möten och sedan resterande dagar i NYC. Jag är så otroligt lycklig och harmonisk just nu. Jag får vara med om så mycket fina stunder, är så rörd och tacksam.

Vi hörs ikväll! Kram!

 1. A skriver:

  Så fina sandaletter! Hoppas ni har en mysig helg. Och hoppas det går bra i USA till veckan, hoppas du har människor runt dig som du kan lita på. Var försiktig och noggrann med allt Isabella eftersom det tyvärr finns människor som vill se dig misslyckas, som smutskastar dig och vill sätta käppar i hjulet. Jag hejar på dig Isabella.

 2. Merlin skriver:

  Jag tycker det är hemskt att du så helt är uppe i det blå och flyger, bokstavligen, hela tiden.
  Vart ska våra barn och barnbarn bo?

  1. p skriver:

   Kolla innan du gnäller. Dom, går precis lika bra.

  1. Malin skriver:

   Det är i alla fall bättre än om hon skrivit DEM tycker… som så många gör. Om man inte kan skriva de och dem på rätt ställe så är det bättre att skriva dom. Talspråk.

 3. Denise skriver:

  Jäklar är så impad av dig som kan stänga av ”barnlängtet”. Jag saknar mina (3 ) efter typ ett dygn. Kan inte hantera mig själv efter max 3 dagar. Blir du aldrig ledsen – över att du missar så mycket tid med dem. Tid dom aldrig kommer åter. Jobba kan man göra som ett as tills man är 99!

  1. Till 99? Beroende på vilket jobb man har😳

  1. p skriver:

   Korkad kommentar Denise.
   Om man har barnen på halvtid så är det kanske läge att lära sig att ”hantera sig själv” när dom är någon annan stans.
   Om du bryter ihop varannan vecka, så blir du ett vrak, och är ju ingen bra förälder.
   Tror du att det går att pausa hennes företag tills barnen flyttar ut?
   Så klart inte.
   Dessutom träffar hon ju inte barnen mer även om hon skulle sluta jobba och bara sitta hemma i soffan, dom är ju hos sin pappa då.
   Och jobba till 99?
   Tycker du det verkar vara rimligt?

   1. Mi skriver:

    Ganska mänskligt att sakna sina barn om man bara deltar endast i halva tiden av deras liv. Och här handlar det ju om några timmar lycklig tid nu som då… Framför kameror, i stylat hem med en förälder som gillar när det är glatt, lätt och färdigfixad. Alla har vi olika mål hur vi vill bli ihågkomna sen. Barn är kloka. Och minns.

 4. Då ser man kanske dig i NY, vi åker dit på onsdag. Har bokat Manhatta sen jag såg den restaurangen på din blogg för några veckor sen.
  Första gången i USA för oss!

  1. Vad bra att vi får veta det

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..