ANNONS
Integritet på Tailsweep

USA på söndag

/

En lugn kontorsdag idag! Vi trivs verkligen på nya kontoret, så vackra lokaler. Vi har haft möte och gått igenom söndag och framåt. Fem från Löwengrip Invest reser då till USA. Louise åker direkt till NYC för att komma igång på nya kontoret mer. Agencyn kommer att registreras som ett amerikanskt bolag och nu behöver vi hitta en bostad från i höst. Louise har redan green card vilket underlättar starten för bolaget. Vår nya VD för Löwengrip Invest har också startat och drivit bolag i NYC tidigare så den erfarenheten är jag tacksam över. Men sedan får vi en fantastisk hjälp av SACCNY (Svenska handelskammaren i New York) och Gateway.

Resten av teamet åker direkt till Los Angeles. Vi har möten för agencyn i tre dagar (fantastiskt spännande) innan vi flyger till NYC. Jag stannar veckan ut som vanligt. Jag har varit i USA regelbundet nu i sex månader och jag blir mer och mer kär i staden. Från och med i höst är målet halvtid för mig med (alla barnfria veckor). Vid årsskiftet är målet att min agency rullar.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens två outfits från Wakakuu

Copyright 2019. All rights reserved.

När jag hämtade barnen låtsades vi att det var fredag och åkte och fredagshandlade – tradition. Middagen var lagad av Anna hemma men lite chark (Sally) och ostar (Gillis och jag) till efterrätt är alltid en bra idé. Barnen fick som vanligt sköta hela beställningen själva.

Copyright 2019. All rights reserved.

Veckans meny av Anna

Copyright 2019. All rights reserved.

I badrummet såg jag att min hylla äntligen hade kommit upp. Det hade förra husägaren helt glömt. Vem vill ha allt på golvet!

Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid lika vackert ljus här hemma. Barnen jag och jag tog in täcket till tv-rummet och såg på film. Mysigt. Imorgon har vi sovmorgon!

34
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00