USA på söndag

En lugn kontorsdag idag! Vi trivs verkligen på nya kontoret, så vackra lokaler. Vi har haft möte och gått igenom söndag och framåt. Fem från Löwengrip Invest reser då till USA. Louise åker direkt till NYC för att komma igång på nya kontoret mer. Agencyn kommer att registreras som ett amerikanskt bolag och nu behöver vi hitta en bostad från i höst. Louise har redan green card vilket underlättar starten för bolaget. Vår nya VD för Löwengrip Invest har också startat och drivit bolag i NYC tidigare så den erfarenheten är jag tacksam över. Men sedan får vi en fantastisk hjälp av SACCNY (Svenska handelskammaren i New York) och Gateway.

Resten av teamet åker direkt till Los Angeles. Vi har möten för agencyn i tre dagar (fantastiskt spännande) innan vi flyger till NYC. Jag stannar veckan ut som vanligt. Jag har varit i USA regelbundet nu i sex månader och jag blir mer och mer kär i staden. Från och med i höst är målet halvtid för mig med (alla barnfria veckor). Vid årsskiftet är målet att min agency rullar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens två outfits från Wakakuu

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag hämtade barnen låtsades vi att det var fredag och åkte och fredagshandlade – tradition. Middagen var lagad av Anna hemma men lite chark (Sally) och ostar (Gillis och jag) till efterrätt är alltid en bra idé. Barnen fick som vanligt sköta hela beställningen själva.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Veckans meny av Anna

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I badrummet såg jag att min hylla äntligen hade kommit upp. Det hade förra husägaren helt glömt. Vem vill ha allt på golvet!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid lika vackert ljus här hemma. Barnen jag och jag tog in täcket till tv-rummet och såg på film. Mysigt. Imorgon har vi sovmorgon!

  1. Jenny skriver:

    Hej. Jag undrar lite över det här med eran mat. Det är ju jätteskönt att ha en egen kock, men hur gör dem hos sin pappa? Har han också någon som lagar maten,eller får barnen äta det som serveras? Tänkte eftersom Sally äter ”vanlig” mat, medans Gillis verkar äta mest vegetariskt.

  2. Roger skriver:

    Jag är personligen överraskad att din verksamhet är så stor att du tom satsar på USA! Det kostar enormt att etablera sig i USA, men friskt vågat hälften vunnit! Men jag beundrar entreprenörer oavsett.

  3. K skriver:

    Hur funkar det för dig med green cards, jobb-visum och så? Skulle vara intressant att höra hur man gör för att starta upp i USA och hur du gör att åka in i landet så ofta på turist-visum? Eller du kanske har ett special-visum? USA är fantastiskt (även om NYC och LA inte representerar det ”verkliga” USA, direkt)

  4. Anonym skriver:

    ALLA NI SOM KOMMENTERAR OM FLYGNINGEN; tänk på att varje gång hon väljer att skriva ”flyger” istället för att använda neutrala formuleringar såsom: ”Vi ska åka till NY”, ”vi beger oss till LA”, ”hela teamet ska till USA” så gör hon sannolikt det för att påminna oss läsare om att bli provocerade. Försök att inte gå i fällan, det göder henne bara.

    1. Cj skriver:

      +1

  5. Ulrika skriver:

    När kommer den nya produktserien? Den som väl skulle vara lite billigare och mer rikta sig mot yngre personer, med alla de spännande dofterna på produkterna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..