Snart långhelg!

Det blev en sen jobbkväll igår, vid tolv så ropade barnen från övervåningen ”mamma, vi går och lägger oss i din säng istället”. De brukar alltid knata över kring 00-01 snåret. Tänk att de har blivit så stora att de går in själva och somnar om. Vid ett kröp jag ner i mitten och somnade direkt. Det finns inget bättre än att få sova ihop med mina barn. Att höra de andas är det bästa sättet för mig att komma ner i varv på.

Imorse klev vi upp vid sju, åt frukost och vi pratade om vad som gjorde oss extra glada idag. Sally svarade att det var sol och fanns gräs ute och Gillis var extra nöjd över hans tröja och att det var ”låtsas-fredag” idag. Jag försöker smyga in tacksamhetsövningar med dom. Fundera på vad som har gjort en glad under dagen, om man har hjälpt någon annan eller om man har löst ett problem. Det är så fint att höra deras tankar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter lämning på förskolan vid åtta så åkte jag och tränade. Skönt med en liten lugnare dag för mig. Jag har content och jobb på kontoret. Sedan väntar det som Gillis sa ”låtsas-fredagsmys”. Skönt med långhelg och få sova ut.

 1. Alex skriver:

  Sova ut när man har barn 🤔

 2. Eve skriver:

  Blir kul för Gillis att börja skolan. Lära sig om omvärlden och hur man tar hand om miljön !

 3. Anna skriver:

  Hoppas du tar dig tid att vara med barna hela helgen, hela dagarna finns inget så energigivande och berikande som att umgås med barn.

 4. Vilken härlig start på dagen! Mysigt att få höra på barnens tankar. Barn är så kloka tycker jag och ser saker på andra sätt jämfört med oss vuxna.

 5. Lena skriver:

  Ta vara på den tiden!! Den är sååå kort – och kommer aldrig åter! ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..