Skolstart för Gillis!

Hallå på er,

Dagen började väldigt spännande, Gillis har nämligen börjat skolas in i hans nya skola. Jag visste inte att man redan var på plats två dagar i maj för att förbereda men det har känts väldigt bra. Han är så otroligt stolt. Hela han sken som en sol när han satte sig vid sin skolbänk i sin skjorta. Gillis är så redo att börja skolan. Han fick ha en halvdag där idag (jag ska hämta honom om en stund och sedan förskola) och jag har fått lyssnat in en föreläsning i aulan om hur man preppar sitt barn för skolstart. Alla barn är så olika men jag har haft turen att de är så lillgamla, trygga och mogna både två. Att fixa skolstarten känns hur tryggt som helst. Sally hade nog helst också börjat om hon hade kunnat.

Copyright 2019. All rights reserved.

I eftermiddag är det sommaravslutning på förskolan så det är en väldigt kort jobbdag för mig men jag ska förbi kontoret en snabbis under eftermiddagen (produkt och marknadsmöte för Löwengrip). Jag har faktiskt inte hunnit besöka vår nya arbetsplats sedan flytten gick förra veckan.

Men alla kollegor trivs väldigt bra vilket är viktigt för mig. Där vi satt en kort stund var under all kritik på flera punkter men man lär sig hela tiden. Jag blir sällan frustrerad, bara fortsätta framåt. Aldrig spilla energi.