Planera för ett år

Det var skönt att komma hem en stund igår. Jag hade möte med mitt hemmateam men vi fick sitta ute då vår AC inte kommit igång (!) och det blir som en bastu inne i glashuset. Det kan vara svårt att kanske förstå hur mycket roddande det krävs på hemmaplan för att få mitt liv att snurra. Idagsläget är det två personer på heltid hemma plus kock. Men inom ett år räknar vi med att vara tre personer. Hur som helst, igårkväll planerade vi hela sommaren och hösten. Vi har ju hyrt ett hus i St Tropez i fem veckor men jag behöver flyga med barnen fram och tillbaka när de ska till deras pappa. Sedan börjar Gillis skolan efter sommaren så det blir lite förändringar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Utomhusmöte

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi var klara vid åtta och då tog jag en promenad, det var ljuvligt med lite lugn. När jag kom hem hade jag telefonmöten till elva och sedan somnade jag direkt. Klockan ringde 06.00 och då tog jag en dusch, klädde på mig, blev upphämtad och sedan åkte jag till Arlanda. Vi flyger först till Göteborg, jag har ett föredrag där och sedan till Cannes igen. Jag landar 17.30 och AmFAR börjar 18.00 så jag får ta på mig galaklänningen på planet och åka direkt. Det ska bli kul att besöka AmFAR, väldigt bra charity-nätverk.

Det har varit stressigt med alla turer mellan Frankrike och Sverige men det har berott på att jag har varit kontrakterad till tre talaruppdrag. När man bokas ett år innan är det svårt att veta hur tiden ser ut när vi väl är där. Jag minns för två år sedan fick jag ett talaruppdrag som skulle bara pro bono på Finlands handelshögskola ett år senare. Jag minns att Simon och jag tänkte ”vi behöver göra saker och ting internationellt för contents skull” – De talaruppdraget hamnade senare samma vecka som mina pressdagar i NYC, medverkan i tv-showen Skavlan i London och styrelsemöte i Schweiz. Puh! Nu blir vi lite mer försiktiga i att boka upp oss :- )

 1. Jennie skriver:

  Du kan ju lägga solfilm på fönsterna så kan du reducera över 50% av värme från fönsterna plus minska på uv-strålning!

 2. Alltså….jag kan inte för mitt liv begripa varför ni följer Bellas blogg om ni blir arga, avundsjuka, irriterande och ifrågasättande.
  Bara följ en annan blogg…easy peasy!

  1. Cc skriver:

   Blunda för skit?

 3. Bra med planering, jag planerar också långt fram. Det behövs för att hålla koll och inte dubbelboka sig.

 4. Ida skriver:

  Härligt! Men jag vill läsa mer om bolagsbyggande och mindre om fest och flygplan…. Kram

 5. Ulrika skriver:

  Varför klagas det så mkt? Dissar, rackar ner, är otrevliga etc.
  Varför inte bara lämna bloggen?
  Åsikter får man så klart ha men detta dagliga negativa?
  Jag tycker det är jättekul att se på foton av ett helt annat liv än vad jag lever men skulle aldrig få för mig att skriva elaka åsikter!
  ”Voffö gö ni på detta viset”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..