Min egen stiftelse

Vilken fantastisk gala igår i Frankrike! The Heart Fund hade bjudit in oss till deras årliga The Generous People. Varje år lånar ägaren av Moncler ut yachten till hjärtfonden och på plats doneras pengar. Tillställningen var helt fantastisk, vi blev upphämtade med en båt i hamnen i Cannes och åkte vidare till den större yachten och där väntade middagen.

Att få träffa olika välgörenhetsorganisationer har varit en del av syftet med resan. I år startar jag min stiftelse i mitt namn och en viss procent av allt jobb jag gör kommer att gå stiftelsen. Just nu håller min fantastiska CSR-ansvarig på att starta den. Veckans möten i Cannes har resulterat i att Löwengrip Invest har donerat 360 000 kronor. Det är helt fantastiskt att kunna ge tillbaka och jag ser fram emot att fortsätta jobba med flera av organisationerna långsiktigt, det är så vi kan göra skillnad! Vi är också i fullgång med att utveckla ett initiativ som kommer att lyfta och uppmärksamma eldsjälar i Sverige. Längtar tills jag kan berätta mer om det!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Moana Luu är initiativtagare till The Heart Fund, jag vill alltid stötta kvinnliga eldsjälar. När jag hörde om hennes engagemang blev det givet att vilja supporta. Bredvid står Kyle Otto, creative executive för Atlas Originals. Vi har lite roliga projekt på gång i USA så jag bjöd med honom som min gäst för kvällen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kyle, Charlotte, Julia Perry

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Med Barbara Sturm. Som vi har pratat skönhet och business ihop! Barfota dessutom. Vi bytte kontaktuppgifter och ska ses i NYC. Alltid inspirerande att få träffa branschkollegor. Min fantastiska klänning är ifrån Ida Lanto. Den lyckades Ida sy på två dagar. Wow.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När vi lämnade yachten 02.30 så såg jag min kusins vän Jonathans egna yacht vid hamnen i Cannes. Det går inte att missa hans båt för det är en stor Gene Machine-logga på (han är en otroligt hyllad forskare i USA). Det blev en natt-smörgås med honom och hans mysiga barn.

Nu väntar ett kort stopp i Sthlm igen.

 1. Jennie skriver:

  Hej Isabella!
  Har läst att du ska,starta nån stifltelse, är det nåt man kan ansöka i så skulle jag gärna vilja veta hur man gör. Jag lider av Cancer och skulle vilja kunna göra något för min dotter.

 2. Lovisa skriver:

  Klänningen såg jättefin ut, smickrande siluett 😊👌

 3. Ch skriver:

  Varför eldsjälar i Sverige när du själv vill satsa på resten av världen…?

 4. Maja skriver:

  Härligt att du betalade biljettpriset till galan och på så vis bidrog till välgörenhet. Känns lite lyxigt att betala 360 000 kr i inträde! Det har inte alla råd med. Du är verkligen inspirerande! Gasa på och glöm inte klimatet nästa gång du skänker till välgörenhet!

  1. Sara skriver:

   Menar du att man betalar för en festkväll och sedan skryter om sin välgörenhet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..