Klänning med inspiration av mina förebilder

I samarbete med Ellos

Jag landade hemma i Sverige idag efter en härlig gala igår. The Generous People igår och imorgon väntar Amfar. Ska bli otroligt spännande. Vi har haft fantastiska dagar i Cannes. Nu när jag är hemma i Sverige igen (i mindre än ett dygn) ska jag passa på att njuta av den svenska sommarvärmen. Under dessa dagar har det ju varit varmare i Stockholm än i Cannes. Roligt!

Vi går ju mot sommartid. För min del blir det mycket event och middagar under denna säsong. Som ni vet sedan tidigare föredrar jag att bära klänning eller kjol framför ett par byxor. Jag älskar att inspireras av mina förebilder när det gäller mode. Marilyn Monroe är en av dom. När jag och Sascha provar nya plagg i butik brukar jag tänka ”hade Marilyn valt detta?”. Den feminina looken av en markerad midja finner jag väldigt smickrande.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Innan Cannes valde vi ut ett flertal plagg som just går i Marilyn-andan. En av dem var denna ljuvliga klänning. Den sitter väldigt smickrande och är dessutom bekväm. Klänningar likt denna är perfekta till sommarens middagar. Stylingtips: släng över en kavaj för en ännu mer dressad look! Ni hittar alla mina favoriter från Ellos här.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I samarbete med Ellos

 1. Julia skriver:

  Vilken ljuvlig klänning, den klär dig verkligen. 🙂

  Tråkigt att se en del negativa, gnälliga och avundsjuka kommentarer. Ni som tycker denna blogg ”är tråkig”, varför slutar ni inte att följa den? Dumt att lägga energi och korkade kommentarer på sådant man inte tycker om.
  Den svenska jantelagen förnekar sig inte.

 2. Jättefin klänning, Ellos har fått lite stil på kläderna!

 3. Louise skriver:

  Jag hittar inte klänningen via länken. Är den slut?

  1. Ann skriver:

   Har inte heller hittat den via länken.

   1. Anna skriver:

    Jag hittade den inte heller via länken. Den kanske redan är slut? Synd, den var väldigt snygg.

 4. Karin skriver:

  Alltså vad kostar allt detta. Privatjet, galor, alla medarbetare som ska med 5-10 miljoner? Hur har du råd?

  1. Ann skriver:

   Varför skulle det kosta så mycket som 5-10 miljoner, tror du verkligen det? Nej inte så mycket tror jag inte, och medarbetare ska ju ha sina löner i vanliga fall också.

   Jättefin klänning!

   1. Karin skriver:

    En flygning med jetten kostar 100.000 enkel. Hur många gånger har hon flygit fram och tillbaka. Limousiner. Galamiddagen betalade hon 350000 för. Klänningar. Ja anställda ska ha löner. Men de ska också ha hotellrum. Traktamenten. Mat…….

    1. Ann skriver:

     Oj Karin har du kollat upp vad galamiddag och jet kostar, Bella verkar uppta mycket av din tid och dina tankar. Ja lön ska alla alltid ha och mat behövs.. Tror inte en flygning kostar så mycket som 100.000 enkel. Sen drar hon ju in pengar på de talarjobb hon gjort och flygit till, men visst pengarna rullar ju och det är viktigt att ha koll på utgifterna.

 5. Fantastisk fin klänningv👍🏻 För övrigt ; ni med alla elaka kommentarer , lägg er energi på något annat 😫

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..