ANNONS

Klänning med inspiration av mina förebilder

/

I samarbete med Ellos

Jag landade hemma i Sverige idag efter en härlig gala igår. The Generous People igår och imorgon väntar Amfar. Ska bli otroligt spännande. Vi har haft fantastiska dagar i Cannes. Nu när jag är hemma i Sverige igen (i mindre än ett dygn) ska jag passa på att njuta av den svenska sommarvärmen. Under dessa dagar har det ju varit varmare i Stockholm än i Cannes. Roligt!

Vi går ju mot sommartid. För min del blir det mycket event och middagar under denna säsong. Som ni vet sedan tidigare föredrar jag att bära klänning eller kjol framför ett par byxor. Jag älskar att inspireras av mina förebilder när det gäller mode. Marilyn Monroe är en av dom. När jag och Sascha provar nya plagg i butik brukar jag tänka ”hade Marilyn valt detta?”. Den feminina looken av en markerad midja finner jag väldigt smickrande.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Innan Cannes valde vi ut ett flertal plagg som just går i Marilyn-andan. En av dem var denna ljuvliga klänning. Den sitter väldigt smickrande och är dessutom bekväm. Klänningar likt denna är perfekta till sommarens middagar. Stylingtips: släng över en kavaj för en ännu mer dressad look! Ni hittar alla mina favoriter från Ellos här.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I samarbete med Ellos

31
104

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00