Anyfin, en smart tjänst för en bättre privatekonomi

I samarbete med Anyfin

Under årens gång har jag alltid tipsat och gett råd för hur du får en bättre privatekonomi. Det var faktiskt grunden till mitt och Pingis första bolag, Economista. Jag älskar smarta tjänster för ekonomi och allt som kan underlätta för de som vill ha bättre koll. Jag har dessutom haft möjligheten vid flertal tillfällen att sitta som rådgivare för flera appar inom fintech. Jag älskar blandningen av privatekonomi och tech. Genom dagens tjänster och appar kan alla, även de som inte tycker ekonomi är jättespännande, få bättre koll på sin ekonomi och spara pengar.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lyssnar man på sparekonomer idag om hur man ska sköta sin ekonomi tycker jag oftast att de förespråkar gamla regler. Man ska knappt äga sin bostad och leva på sitt bankkonto, jag håller inte med. Jag är ingen privatekonom men jag har skött min egen ekonomi sen jag var 14 så jag har ändå bra koll.

Ska jag vara krass så tycker jag att du ska försöka undvika att köpa på delbetalning. Men jag vet också att väldigt många behöver delbetala sina inköp ibland. När du väl väljer att delbetala så är det viktigt att du fattar medvetna beslut så att du inte betalar för mycket ränta i onödan. Välj istället det smartaste alternativet, med Anyfin.

L1270706

Anyfin sänker kostnaderna på dina delbetalningar, kreditkort och privatlån. Anyfin ger inte ut några nya lån och bidrar därför inte till ökad skuldsättning, utan de sänker endast räntan på de delbetalningar, krediter och privatlån du redan har.

Det är klart du kan göra dina dyraste inköp på delbetalning men gör det då smart med en ränta på exempelvis runt 6% med Anyfin istället för 20% som du erbjuds hos andra kreditgivare. Jag har själv testat tjänsten, appen är väldigt smidig att använda. I filmen nedan kan du se hur tjänsten går till. Jag testade Anyfins app och på bara några minuter kunde jag sänka min ränta från 20% till 6%.

Tack vare alla fantastiska appar som finns idag och mobilt BankID kan man sköta allting från mobilen, man behöver inte heller vara särskilt kunnig eller ha tid. Anyfin har en app där du för in dina fakturor och får nytt erbjudande från Anyfin, med lägre ränta. Det fantastiska är att Anyfin har sparat mer än 50% i räntekostnader åt sina kunder.

Jag tycker verkligen att Anyfin är en toppentjänst eftersom de vill utmana kreditbranschen och ge tillbaka makten till konsumenten. Det är klart att man inte ska betala mer än nödvändigt för sina krediter, delbetalningar eller privatlån. Med kampanjkoden isabella200 får alla 200kr avdrag på sin första faktura! Klicka här för att läsa mer och ladda ner Anyfins app.

I samarbete med Anyfin

 1. M skriver:

  Hur länge är kampanjkoden giltig? 🙂

 2. Frida skriver:

  What? Vilka sparekonomer rekommenderar att inte äga sin bostad och att leva på sitt bankkonto?! Inga jag har hört i alla fall.

 3. Sofie skriver:

  Håller med, Anyfin är riktigt bra! Jag hade en Amex-räkning som jag inte betalade direkt, räntan var ju skyhög!! Men med Anyfin blev det otroligt mycket billigare, från typ 20% till 6% ränta!

 4. Malin skriver:

  Funkade superbra, sänkte min kostnad med flera tusen!!

  1. Fg skriver:

   Sure! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..