Sista dygnet

Nu är dagarna som mest intensiva men det har jag ställt in mig på och jag har klarat av mer än halva och har fram till fredag kvar. Känslan är glad men trött i kroppen, hjärnan vill fortsätta. Då är det viktigt att tvinga sig till återhämtning de stunder som går. Ikväll har jag jobb till 22.00 men jag har tagit sovmorgon imorgon och börjar halv elva. Bloggen blir lite lidande nu men så är det i vissa faser. Vi håller på att landa i större internationella avtal vilket är otroligt roligt men oj vad det är mycket jobb bakom allt.

Här kommer bilder från senaste dygnet, mötesmarathon på Eden Roc, cocktail med Golden Globe, intervju i The Australian, resan hem idag och direkt till en inspelning för min kollektion med Stylein och Ellos.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Eventet med Golden Globe var fantastiskt roligt, jag hade med mig hela mitt team och filmteam in så ni får se klippet därifrån senare. Nu ska jag ringa en VD-kandidat och ta ett sista möte. Imorgon väntar intervju på scen i Sthlm och sedan tillbaka till Frankrike på jobb….

  1. Sandra skriver:

    Trots stressen och alla resor lyckas du alltid se pigg och fräsch ut.Själv skulle jag ha rinnande ögon som jag får av trötthet och rödflammig hy.

  2. Skönt att kunna börja lite senare en dag. Vad spännande och roligt med de nya avtalen!

  3. Maria skriver:

    Jag förstår verkligen att du flyger privatplan, skulle jag oxå göra om hade råd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..