ANNONS

Woman by Ralph Lauren

/

I samarbete med Ralph Lauren fragrances

Jag är stolt över att få vara en del i Lead like a Woman för Ralph Laurens doft. När deras team tog kontakt med mig så pratade vi mycket om två olika tankar som dök upp för mig. Den ena är ju självklart att jag är en kvinnlig ledare och vad det innebär i praktiken.Att du alltid ser barnvagnar i vår hall på kontoret och att vi värdesätter att vara en familjevänlig arbetsplats utan att tänka så mycket på kontorstider – Det är ju ett sätt. Men det andra spåret som nästan väckte mer känslor hos mig är min roll som förebild till mina barn. Jag är ju deras första ledare i livet och hur jag väljer att agera i situationer kommer att prägla dom livet ut.

RL blogg1

Bara för en timma sedan (när jag skriver det här) så kom Sally ner för trappan och ville överraska mig. Det hade varit tyst lite för länge och jag kände på mig att hon och hennes storebror hade något bus på gång. Och min mammakänsla slog rätt; Hon hade klippt sitt egna hår. Hennes fina lilla page hade plötsligt fått en väldigt kort och sne lugg över hela ansiktet. Men hon var så stolt.

Där och då hade jag ett tydligt val i hur jag skulle agera som mamma. Ska jag välja att bli arg? Eller ska jag hitta ett annat sätt att bemöta det på? Hur vill jag forma Sally? Trots den väldigt fula luggen bestämde jag mig för att säga att hon var modig som klippte sig själv, att man ska vara försiktig med saxar men att det var fint att hon ville överraska mig.

RL blogg2

RL blogg3

Hela tiden uppstår det situationer som kommer att prägla mina barn och jag har insett att mitt ledarskap som mamma bygger mycket på att låta mina barn bli självständiga, veta sitt egna värde och förstå att mycket som man vill ha i livet kan man ordna själv. Kan jag ge dom det kommer allt dom vill ta sig an i framtiden att bli enklare.

Om mina barn är sugna på mjölk får dom öppna kylskåpet, hämta en stol och klättra upp och ta ner mjölk och glas själva. Ibland spills det massor men det gör inget. Vill man ha efterrätt på en restaurang får man fråga efter glass själv. Att försöka själv – Och faktiskt inse att det går är otroligt viktig lärdom för mig att ge till mina barn. Visst tar allt lite längre tid idag när allt ska göras själv (och jag får stå ut med fyra frisyrer och ett kök som luktar lite surt ibland) men jag vet att i längden så bygger jag två personer som kommer att våga ut i världen och ta för sig.

RL blogg4 + IG bild 2

Det är vad Lead Like a Woman handlar för mig. Om självständighet. Rätten till att våga ha mål och drömmar och känna att man kan nå dom om man jobbar hårt. Inget är omöjligt. Jag om någon vet att det är så och jag brinner för att båda mina barn, medarbetare och följare ska inspireras av det. Livet blir så mycket rikare då.

Nu inför morsdag kommer jag att fortsätta att inspirera och lyfta alla kvinnor i min närhet. Ralph Laurens parfym Woman by Ralph Lauren är ljuvlig, en feminin doft och perfekt som morsdag present. Ni hittar den här.

I samarbete med Ralph Lauren fragrances

70
214

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00