Vi gasar på

Full fart här i Cannes! Igår var det The Hollywood Reporter och Vanity Fair på Eden Roc. Det finns en spännande anledning till att Löwengrip Invest är här och jag ska berätta om det länge fram. Jag vill alltid tänka stort och därför görs mycket av Löwengrip Invest om för att bli mer långsiktigt skalbart. Men ni kommer att få veta allt senare.

Delar av Löwengrip Invest

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Adrian, Johanna, Alessandra, Sonia och Eduardo. Vi har varit ett gäng som i princip har hållit ihop sedan i fredags. Ikväll väntar fler events, bland annat en drink med Golden Globe. Men först möten, det rör bland annat ett program som jag gästar imorgon. Det är en intervju-serie som kommer att gå på Netflix senare. Väldigt roligt.

 1. A skriver:

  Alkoholfritt i glasen visst?

 2. Thanks a lot for providing individuals with an extremely wonderful opportunity to discover important secrets from this blog. It is always so beneficial plus stuffed with amusement for me and my office acquaintances to search the blog more than three times every week to learn the new issues you will have. Not to mention, I am also certainly astounded with your powerful tips served by you. Some 4 points on this page are unquestionably the most efficient we have had.

 3. Ann skriver:

  Så snygg du är Isabella, håret är jättesnyggt wow! Fint att se att ni återanvänder kläder också. Ha det fortsatt bra där nere och rocka röda mattan!

 4. Anki skriver:

  Men usch, så gott som bara ruttna kommentarer hittills! Och tjatet på Isabella om att hon inte är Greta Thunberg, herregud, lägg ner! Hon har sitt mål, låt henne ha det!
  Lev och låt leva!

  Ps. Är säker på att om Isabella vore man skulle hon inte få samma typ av negativa kommentarer, varken om brist på miljökamp eller klagan på ytlighet.

 5. Vart är den super fina svarta (med vita detaljer) klänningen ifrån?!

  1. A skriver:

   Balmain

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..