Förmiddag vid poolen och fronta omslag!

Vi har en fantastisk utsikt över hamnen i Cannes! Det är regnigt men vad gör det när det finns en inomhuspool för barnen på hotellet och jag har roliga galor och möten på schemat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Igår så åkte vi som sagt på en middag och ett event på Eden Roc, väldigt roligt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alltid roligt att få träffa power-kvinnor. Här med filmproducenten Sonia Nassery Cole.

På morgonen kom barnen in till mig och vi gick ner och åt frukost. Det var stort att få se mig själv på omslaget av The Hollywood Reporters Cannes Edition. Ikväll är själva eventet här nere i Cannes, det ska bli väldigt roligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen och jag åt frukost i en timma. De har varit så peppade på fransk baguette och ostar så de plockade och plockade av det imorse. Sedan drack dom varm choklad till. Lyxigt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan var barnen i vattnet fram till 13.00. Helt sjukt! Mina barn brukar inte ens gilla att bada så mycket men nu var de i där i timmar. Poolen var halva inomhus och halva utomhus så jag antar att det blev extra kul. Väldigt mysig förmiddag.

Nu är klockan två och jag ska börja göra mig redo för eventet. Vi hörs sen!

 1. Maria skriver:

  Wow! Snyggt omslag!

 2. Men nu tycker jag inte du ska ljuga så mycket Isabella, så är det bara. För det första är sitt ”omslag” köpt reklam, dvs. vem som helst i princip kan köpa reklamplatsen om de har pengar. Så att skriva som om du blev inbjuden att vara på omslaget är en ren lögn. Sen ser man ju tydligt att du har själv lagt tidningen på bordet. Ska du ljuga, så se till att dölja det du gör ordentligt. Under din tidning finns tidning nummer 1 som kommit ut på första dagen, din tidning med din reklamplats kommer ut den sista dagen. Du är verkligen definitionen av ”fake it til you make it”.

  Och till moderatorn, du behöver inte ta bort alla kommentarer som talar sanningen. Jag fattar att du tar bort kommentarer med ren hat och fula ord, men det gör inte min kommentar. Genomskinlighet är viktigt, stå för det.

  1. Xz skriver:

   +1

  1. Ann skriver:

   Jösses Jessica vad snackar du om, är du på riktigt?! Ljuga? Var har hon skrivit som om hon blev inbjuden att vara på omslaget? Ren lögn? Hur ser man tydligt att hon själv lagt tidningen på bordet, och om hon nu gjort det så hur är det att ljuga? Vadå din tidning kommer ut sista dagen, vad vet du om det? Nr 5 står det ju och den borde då komma ut på dag nr 5 som var igår, står väl datum också. Är väl inte så konstigt om nr 1 ligger därunder eller nr 2 eller 3. Nu hade du nog lite otur när du tänkte Jessica. Herregud så pinsamt det blir med folk som ska vara stöddiga och komma med anklagelser utan att ha koll.

   1. V skriver:

    Tänk igen Ann. Om du kan.

    1. Ann skriver:

     Tänka på vad V? Är det V nu förresten, ny bokstav? Jo jag kan tänka jag och ”Jessica” verkar ha lite otur nä hon tänker och kanske tänker lite för snabbt, kanske borde hon tänka en extra gång innan hon spyr ur sig skit och sjuka anklagelser.

     1. Cv skriver:

      Sluta lipa.

 3. Tina skriver:

  Greta Thunberg was on the cover of Time. You Swedish women are the best.

 4. Hej Bella! Jag undrar om du har hållit fast vid att inte dricka alkohol överhuvudet då jag minns att du för en tid sedan bestämde dig för att sluta helt och hållet i något år? Nyfiken på hur det har gått i så fall och hur det känns? Om du upplever det svårt att avstå då jag jag tänka mig att du är på mycket middagar och tillställningar osv där alkohol förekommer? Kram

 5. Mi skriver:

  Vilka kvinnor är inte Power-kvinnor?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..