Från till Borås till Eden Roc

Barnen tycker verkligen att de är på ett äventyr just nu, en dag i Göteborg medan jag är hos Ellos över dagen för träffa deras koncern och prata om året som har gått. Vi har haft ett roligt år tillsammans som nu avslutas i en kollektion för Ellos med Stylein. Snacka om en Grand Finale. Kollektionen släpps i september och jag har verkligen fått en fantastisk feedback. Varenda plagg är perfekt för din business-garderob och dessutom i ett snällt prisläge.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Upp till rummet efter frukosten på hotellet. Dagen börjar som sagt i Borås och kommer att avslutas med med en middag på Eden Roc i Antibes. Kontrasterna är fantastiska … :- )

 1. A skriver:

  Gillade frågestunden (även om den var lite för kort) hoppas du hittar tid till en ny snart. Tycker det blir mer personligt 🙂

 2. Ann skriver:

  Så härligt för er alla att åka till Cannes, hoppas ni får det trevligt. Blir kul att följa dig där, så kul att du är inbjuden på galor där!

  Den där svarta kostymen ni gjort för Ellos var verkligen supersnygg!

 3. Moa skriver:

  Välkommen till Borås! Nästa gång – ta med kidsen hit också så får ni se hur mycket Borås har att uppleva!

  1. V skriver:

   Haha Borås har djurparken och absolut INGENTING mer.

 4. E skriver:

  Fina Bella! Tänk att ditt företag löwengrip beauty omsatte hela 85 mnkr förra året med en fantastisk vinst på hela 4 mnkr! Vinsten uppgår alltså till hela 4 % av omsättningen! Tänk om Bianca ingrosso hade varit som du. Hennes företag omsatte bara 6,7 mnkr men hon gjorde en vinst på 4,4 mnkr, ynka 66 % av den totala omsättningen. Stackaren har ju också dubbelt så mycket följare som dig på instagram!

  1. Vad har det med Isabella att göra?

  1. Usch jag blir bekymrad över att människor behöver trycka ner andra varför har man det behovet? Stackars Bianca som helt oskyldigt dras in i en jämförelse för att tryckas ner. Blä!

  1. Anonym skriver:

   Förstår att du hoppas på att Camilla, bloggbevakning, ska lyfta din kommentar som en särskilt rolig ironisk så som hon gjorde häromdagen i hennes alla försök att mobba Isabella. Önskar dig all lycka till och vem vet en dag kanske ni inser att Isabella inte bryr sig om er missunnsamhet eller lust att trycka ner andra människor. Så kan du lägga din energi på viktigare saker istället. Kram på dig!

  1. E skriver:

   Förstår att det kan vara svårt det där med ekonomi när man lägger ner så mycket energi på att trycka ner andra. Men här kommer en grundkurs, man kan inte jämför ett företag med två anställda som enbart säljer sig själv som produkt (OBS jag lägger ingen värderingen i det, jag diggar Bianca rejält) och att jämföra ett företag men runt 25 anställda och som säljer saker som kostar att tillverka.

   1. V skriver:

    Varför skulle man inte kunna jämföra?!

    1. E skriver:

     Som jag skrev så är det två helt olika marknader, vinstmarginalen kan aldrig bli detsamma i alla fall inte när du är ett uppstartföretag. Siffrorna säger bara att företagen ar in olika mycket pengar och betalar ut olika mycket pengar. Det hade varit mer okej om du hade jämfört med Löwengrip invest. Men även där så är deras företag i helt olika faser, LI expanderar och det kommer kosta några år medans Bianca står stadigt, och det är kanske så att Bianca kommer vara helt nöjd med det medans Isabella vill något helt annat med sitt bolag och det är helt okej.

     1. Ijg skriver:

      För en investerare kan man absolut jämföra. Lär dig tänka logiskt.

  1. Hur kan du få det till 4 %?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..