Cannes!

Dagen har gått i ett! Föredrag hos Ellos i Borås, plåtning i deras studio och sedan tillbaka till Landvetter för att flyga vidare till Cannes. Jag är så peppad på min kollektion som släpps i september, varenda plagg är en favorit.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På Landvetter samlades hela mitt team, vi fick ta en större plan idag då vi var 10;

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är vi framme och barnen och Lovisa kommer sova i hennes rum inatt. Jag ska iväg på jobbmiddag på vackra Eden Roc med Marisol och Charlotte vid 21.00. Minst sagt lång dag men jag älskar mitt jobb så mycket. Vid sju-åtta imorgonbitti när Sally och Gillis vaknar kommer barnen in till mig och då har vi familjetid fram till halv två (hello pool!). Sedan väntar ett jobbrace för mig till midnatt (med middagspaus med barnen). Alltid ett pussel men jag är stolt över att allt faktiskt går att kombinera.

 1. Kicki skriver:

  Du är helt fantastisk!! Beundrar din styrka gentemot alla som skriver oförskämda kommentarer (vad gör dom överhuvudtaget här??!!) . Den sk svenska kungliga avundsjukan är vidrig. Förstår så väl att du vill bo i U.S.A så mycket du kan.
  Ha det så bra och njut av Cannes.

  1. Emilia skriver:

   Vet du? Bara för att man inte hyllar eller håller med någon om allt så betyder det inte att man är avundsjuk. Det är faktiskt helt okej att ha olika åsikter.

 2. Malin skriver:

  En äkta powerwoman för mig är inte en kvinna som bär de dyraste klänningarna och smyckena eller åker privatjet.
  Eller har det största bankkontot. Allt detta är förgängligt.

  En äkta powerwoman för mig är en kvinna som står upp för kvinnors rättigheter och brinner för att göra denna värld lite bättre, t.ex Elisabeth Massi Fritz.
  Eller en helt vanlig kvinna som sliter dag ut och dag in för sin familjs skull. Tröstar sina barn när de är ledsna, tar hand om dem när de är sjuka, skjutsar till kompisar och aktiviteter, engagerar sig i deras liv, överröser med kärlek.

  Med det sagt önskar jag att du och barnen får en fin helg tillsammans i Cannes.

  1. Wow vilken förminskande kommentar . Med det sagt , vem är DU att ge kriterier för vem
   som är ” en riktig powerwomen ” vad nu detta är?!? Jag kan skriva under på att ALLA kvinnor är riktiga kvinnor / mammor & lever efter sin egen tro & liv utan att någon ska komma med pekpinnar , dessutom anonymt på en blogg som handlar om Bellas liv!!
   Jag själv är ensamstående till två små tjejer & är alltså enligt dig en powewomen då jag också tagit mig ur ett destruktivt äktenskap & nu slåss för utsatta kvinnor som lever under hot & våld. Tack! Känner mig som en power mamma & kvinna , men skillnaden mellan mig & dig är att jag kan hylla alla människor utan att förminska en annan kvinna / mamma . Med det sagt , trevlig helg!

   1. Bh skriver:

    Vem är du att referera en annan persons kommentar? Frågade någon dig? Dock till kommentar ett, Massi Fritz är nog inte den mest renhåriga person med tanke på hur hon överdebiterar sina klienter.

  1. Stina skriver:

   Malin, du kanske har missat hur Massi Fritz har behandlat sina kvinnliga anställda? En vän till mig bland annat. Läs gärna på lite innan du börjar hacka. Härligt att du säkert är 100% perfekt och aldrig gör några fel. Synd att inte alla är så perfekta som du.

 3. m skriver:

  Många svenska bloggare i Cannes nu 🙂

 4. Ha en underbar helg med barnen 😍

 5. ingen dag är den andra lik i ditt liv, fascinerad över hur du orkar i tempot varje dag! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..