ANNONS
Integritet på Tailsweep

Intensiva dagar

/
Inlägget innehåller adlinks

Denna dag har gått i rekordfart, just nu sitter jag i en bil påväg till flygplatsen för att åka till Göteborg. Väskorna är packade och barnen är redo att flyga till Frankrike imorgon. Men först väntar jobb med Ellos i Borås imorgonbitti. Varenda avtalat jobb inträffade denna och nästa vecka, precis under Cannes-dagarna. Därav detta pussel med resor. Men vi får ihop det. Och lär oss att ha kalendern blank nästa år. Det är galor med The Hollywood Reporter, svenska SF, filmpremiärer och nästa vecka väntar AmFAR.

Copyright 2019. All rights reserved.

Klänning (adlink)

Bloggen får lida lite idag men så blir det ibland. Det blir roliga uppdateringar i helgen!

24
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00