Inga nycklar, Glow mist och Q&A ikväll

Hur kan det ens vara möjligt att man kan köra iväg med sin bil utan att nycklarna ligger i bilen? Borde inte bilen säga till? Hur som helst så lyckades jag med det imorse. När jag skulle lämna barnen så gick det inte att låsa. Eller starta senare. Men Ida som jobbar hemma hos mig kunde snabbt komma förbi med nyckeln. Tur att jag inte skulle på en roadtrip….

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag väntar smink, content, möten och sedan flyg till Göteborg för jobb imorgonbitti.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Men innan jag sätter mig med kollegorna vill jag påminna om att Löwengrip har släppt två nya produkter från vår Instant Glow-serie. Äntligen är Glow Mist här och även vår Day mask som jag länge pratat om. Ni hittar allt här hos Kronans Apotek (adlink). Och en sista sak, om jag får en liten lucka i eftermiddag/tidig kväll kommer jag att sända live från min instagram så att ni kan ställa frågor. Jag tror att det kan fungera runt halv sex innan flyget. Jag har känt att det har varit efterlängtat från er!

 1. Visste inte ens att bilen kan starta utan nycklar. Tekniken går verkligen framåt….

 2. Har du sett att GRETA är på omslaget av senaste TIME, snacka om nypa-sig-i-armen-moment! Hon är ljuvlig och säkert so fun och gasar som bara den i de frågor hon brinner för. VÅR planet!

  1. Emilia skriver:

   Där kan man snacka power woman!
   Greta är imponerande.

 3. A skriver:

  Min bil plingar alltid om nyckeln inte är där

 4. Lina skriver:

  Hos oss kan nycklarna ibland hamna i förskoleväskan. Då startar bilen när vi kör dit men inte när jag ska lämna förskolan för nyckeln är inne i kapprummet. Bara ett tips på vad som kan ha varit orsaken till att bilen inte startade. Men du har säkert redan gjort alla tänkbara ”felsökningar”.

 5. Jenny skriver:

  Nu ska jag klicka hem båda dessa produkter! 🙂
  Funkar det ha misten på masken? Alltså.. man lägger masken på morgonen och tar misten innan man går till jobbet? Använder ingen foundation då utan huden är ren från smink..
  Ska bli spännande att se om min hud får resultat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..