ANNONS

Tjejmys hos Pingis

/

Onsdagen blev så bra som jag hade trott. Fantastiska designern Ida Lanto kom hit för att måtta och göra det sista inför alla galor som väntar. Det är två i helgen i Cannes och en på tisdag och den största galan på torsdag. Jag kommer att behöva flyga fram och tillbaka och i princip åka från jeten till röda mattan direkt eftersom jag har talaruppdrag i Sverige innan som jag inte kan avboka på grund av avtal och att jag såklart tycker att det är roligt att genomföra.

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag hade inte träffat Ida Lanto innan men herregud vilken härlig person. Så varm, mysig och framför allt riktigt duktig. Vi har mycket kul framför som vi behöver sy upp klänningar inför. Bland annat en stor bal i London i juni.

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Söndagens klänning

Processed with VSCO with b1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Torsdagens… Det är verkligen nypa-sig-i-armen-dagar som jag väntar. Fyra galor mellan lördag och torsdag. Alla i Cannes under festivaldagarna.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har jobbat hemifrån några av oss under dagen då vi flyttar kontoret på söndag.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Och så har jag spelat in en film för Lyko!

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid fyra hämtade jag barnen och då lämnade jag Sally till Pingis. Pingis hade bokat manikyr hem och lagat pannkakor, de hade en mysig eftermiddag och tidig kväll tillsammans. Mina barn har alltid älskat Pingis, mycket är nog för att hon alltid har varit sig själv med dom och behandlat dom som vuxna. Barn älskar ju sånt. Pingis har varit en del av mina barns liv sedan de föddes (och dragit vagn i Spanien när vi besökt Flattereds fabrik och jag led av sömnbrist). Det ska bli helt fantastiskt att få lära känna Pingis dotter. Jag längtar efter henne massor trots att vi inte har träffats än. Det är så fint att få känna stark kärlek till någon annans barn.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Under tiden Sally var hos Pingis så åkte Gillis och jag till Oaxen Slip och åt middag. En massa smårätter att dela på. Väldigt mumsigt.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid halv sju hämtade vi upp Sally och jag åkte hem med barnen. Imorgon åker vi till Göteborg efter jobbet. Jag behöver göra ett jobb tidigt på fredag innan hela teamet flyger till Cannes därifrån. Vi har hyrt ett litet större plan så att vi nio personer ryms. Det blir en rolig helg!

16
150

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00