ANNONS

Inspirerande kvinnor

/

Det händer saker i huset hela tiden vilket är så roligt. Nya tavlor på väggarna och ute byggs det ju för fullt. Det är ett stort projekt att få klart en pool, gym med gästrum på övervåningen och en terass. Men vilket drömhus det blir!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har tema här hemma med vackra kvinnor som inspirerar mig… Bättre bilder på alla motiv kommer senare. Jag älskar dom!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag köpte ju huset i november så vi har inte fått känna på hur det är här under vår och sommar. Men känslan från förra huset är att allt plötsligt blev dubbelt så stort när man kunde vara ute så mycket. Förutom bygget här ute så kommer vår båt om två veckor. Jag är så peppad!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hur som helst, idag är det onsdag. Jag började dagen med att träna med Pontus. Pontus är verkligen en fantastisk PT, han vet om att jag ligger under press just nu med mycket att stå i och lägga arbetstimmar och han anpassar träningen efter det. Variation av att känna att jag klarar av allt jag ska göra men ändå få totalt fokusera på träningen och tänka på annat under en timma. Han har som mål att jag ska känna mig stolt och stark när jag lämnar passet för att ge en bra start på min arbetsdag och att han tänker så och planerar för det betyder mycket för mig. Jag är verkligen tacksam för alla människor jag har omkring mig. Alla är avgörande för att vi tar oss framåt i den takten vi har jobbat upp. Nu väntar en content-dag här hemma, teamlunch och sedan ska Sally till Pingis efter förskolan för tjejmys (Pingis är Sallys idol) och Gillis och jag ska gå ut och äta. Bra onsdag.

23
166

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00