Sammanbitna ansikten

Idag väntar en dag i Skåne. Jag ska prata på Leadarship day 2019 som Academic Work håller i. Idag är det 200 personer i publiken och det ser jag fram emot, det är såklart roligt med stora arenor men faktum är att står man på tillexempel Cirkus och pratar för tusen personer så ser man inte publiken alls. Du tittar ut över ett stort mörkt hav. Med två hundra kan du nästan se varenda ansikte och det gör det mer intimt och roligare. Jag kan se om det jag säger är intressant eller inte och anpassa mig. Eller det är nästan sant, 90 % av alla människor ser rätt sammanbitna ut när de lyssnar vilket är ett naturligt state när man koncentrerar sig. Vissa människor sitter och ler jämt (jag är en sådan person själv) och dom brukar jag fokusera på för att hämta lite energi.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kaffe i stora lass! Tänker i block för att ta mig igenom dessa två veckor. Nu: make up, Malmö och hämta barn på förskolan.

 1. Åh vad kul med föreläsning igen. Jag ska hålla en föreläsning imorgon, en fortsättningskurs inom investeringar och aktier. Det ska bli väldigt roligt och jag hoppas det blir mer sådant för mig framöver. Ska ta med mig tipset av att titta till lite extra på de åhörare som ger mig energi.

  http://www.nouw.com/aconomics

 2. MrsT skriver:

  Fick lära mig ”kodordet” GAIST för att tala inför folk.

  Gäspa (slappnar av musklerna i ansiktet)
  Andas
  Intag dryck (bli inte torr i munnen)
  Se på en snäll (en som ler)
  Tala!

  🙂

 3. Jag skriver:

  Inte så relaterat till inlägget men jag såg Malou efter 10 och där sa dom att du hade aspberger. Men jag har inte läst om det? Du framhäver ju ofta din adhd som en slags superkraft, hur tycker du autismen bidrar positivt? 🙂 tänker eftersom du sällan skriver om den.

 4. E skriver:

  Hahaha, inser just varför jag alltid tycker att föredragshållare tittar på mig, jag ler nästan alltid eller så ser jag nog väldigt engagerad ut 😀 och jag som avskyr när någon tittat på mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..