ANNONS

Sammanbitna ansikten

/

Idag väntar en dag i Skåne. Jag ska prata på Leadarship day 2019 som Academic Work håller i. Idag är det 200 personer i publiken och det ser jag fram emot, det är såklart roligt med stora arenor men faktum är att står man på tillexempel Cirkus och pratar för tusen personer så ser man inte publiken alls. Du tittar ut över ett stort mörkt hav. Med två hundra kan du nästan se varenda ansikte och det gör det mer intimt och roligare. Jag kan se om det jag säger är intressant eller inte och anpassa mig. Eller det är nästan sant, 90 % av alla människor ser rätt sammanbitna ut när de lyssnar vilket är ett naturligt state när man koncentrerar sig. Vissa människor sitter och ler jämt (jag är en sådan person själv) och dom brukar jag fokusera på för att hämta lite energi.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Kaffe i stora lass! Tänker i block för att ta mig igenom dessa två veckor. Nu: make up, Malmö och hämta barn på förskolan.

7
127

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00