ANNONS

En dag i Malmö

/

… Och så är vi påväg hem från Malmö. Vi har haft en bra dag här och jag har flugit med ett nytt gäng i mitt fantastiska team. Säkerhetsvakt, kommunikationsansvarig Marisol och fotograf Rebecka. Eftersom jag har så mycket resor har vi delar upp teamet så alla orkar med arbetsdagarna, contentteam 1 är Sascha och Emelie och team 2 är Michaela och Rebecka. Men ibland mixas det såklart. Gällande säkerhet är tre olika personer som snurrar schema. Barnen har lärt känna alla tre. Det ska bli så skönt när vår VD är tillsatt för nu är vi många i Löwengrip Invest. På söndag byter vi kontor till ett där jag känner mig säkrare. Löwengrip Invest och Löwengrip Beauty flyttar och Nordic Tech House stannar kvar. Om ni vill sitta i gallerian med NTH finns det lediga platser, maila viktor@nordictechhouse.com

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Polo från Maje, byxor från Viktoria Chan och ny väska från Valextra.

Vi åt en så god lunch på Johan P innan

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens samtal om Leadership hos Academic Work. Nu väntar förskola!

39

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00