ANNONS

Min måndag

/

… Och så är veckan igång! Jag hade ett trevligt samtal med Jenny Fingal som är VD för Ellen under dagen. Det är ju ett noterat bolag och det var spännande att få prata lite med henne om det. Jag har ju en plan på att notera Löwengrip Invest men jag har en del jag vill hinna få klart innan. Jag håller på att sätta en hel ny grund i bolaget och det är så spännande. Därav allt jobb men det kommer vara värt det. Det är så typiskt mig att det ska ske nya saker på alla håll och kanter samtidigt men så har jag ju alltid varit. Aldrig stilla. Vi har inte stängt årets bokslut än men ändå siktar jag redan in mig på att ta mig från 18 miljoner till 100 miljoner i omsättning när 2010 är slut och det är faktiskt fullt möjligt med den nya bolags set up:n. Mina mål måste göra lite ont i magen, annars går jag inte igång.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Trevlig stund med Jenny på Nobis Hotel

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter det rusade jag vidare och hade produktmöten och X antal avstämningsmöten med alla kollegor. Väldigt bra start på måndagen. Vi har så mycket framför oss så vi får ta en dag i taget. Vid halv fyra lämnade jag kontoret och hämtade Sally. Hon lekte frisör förra gången hon hade mammavecka och när hon kom springandes mot mig såg jag hennes allt för korta lugg dinglandes. Jag kunde inte låta bli att skratta. Lite gulligt är det.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När vi kom hem blev det en cyklingstur ute (jag behövde komma ner i varv och lämna jobbet en stund mentalt). Jag brukar alltid byta om när jag kommer hem, på med mjuka tajts och en ny jacka från Norrsken. Jag hade ju ett entreprenörsevent med dom för ett tag sedan och då blev jag förtjust i denna jacka, Visby heter den (adlink). Perfekt efter-förskolan-outfit.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Norrsken har kampanj på alla jackor här (adlink).

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis är ju hos Odd en dag till så vi passade på att äta lax både hon och jag. Efter det har vi ritat teckningar, Sally ska nämligen hem till Pingis efter förskolan på onsdag och ha tjej-häng så vi gjorde en bild till henne. Och sedan har vi prövat kläder inför Cannes på fredag. Sally tycker att det är väldigt roligt. Vid 19.00 så nattade jag henne i min säng efter att ha läst Pippi.

Jag tänkte förresten på en sak, det är så mycket frågor som jag inte hinner besvara. Vad sägs om att jag kör en livesänd frågestund från Instagram i veckan? Återkommer om tid!

57
158

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00