ANNONS

En helg på The Berkeley

/

Jag har haft en väldigt bra helg. Jag har sovit som en stock. I fredags somnade jag elva och klev upp elva. Tolv timmar. Igår gick jag och la mig klockan sex på kvällen och vaknade 10 imorse. 16 timmar. Jag har verkligen haft en hel del sömn att ta igen. Sedan har jag promenerat, varit på spa, skrivit, shoppat på Harrods och inne på Valextra. Jag har hunnit med en middag ute i fredags. Annars har jag varit osocial och laddat batterierna. Ätit massor av Tiramisu på en italienare bredvid hotellet.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är jag redo för en ny vecka. Jag hämtar barn imorgon, har en arbetsdag över dagen i Malmö på tisdag och på fredag flyger jag, barnen, Lovisa och jobbteam till Cannes (efter ett kort stopp kring lunch i Göteborg, jobb med Ellos). Vi stannar till på måndag. Jag har ett tv-program, panelsamtal och några events att besöka. Jag flyger med barnen hem på måndag (de ska tillbaka till O) och jag har ett scenframträdande jag måste göra på tisdag i Stockholm men sedan flyger jag tillbaka. Cannes har blivit lite av av glammigare Almedalen 2.0 för min del, otroligt mycket nätverkande och galor som fortsätter fram till den 23e maj. Och sedan väntar Italien. Maj månad… Herregud… Men det är roligt att jobben faktiskt är utanför Sveriges gränser. Det har jag ju kämpat för. Det är verkligen en tipping point vi har väntat in och nu äntligen börjar vi närma oss. Heja. Det känns i varenda cell i kroppen att vi börjar ”lämna” Sverige. Jag har en större mediaaktivitet i sommar men efter det blir det inga fler intervjuer i Sverige. Jag behöver stänga en dörr för att öppna en annan större och nu är det faktiskt dags.

67
186

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00