ANNONS

London

/

Herregud denna vecka. Så mycket kul, enorma utmaningar, situationer som hela tiden har ändras och därefter besluten. Jag är alltid stolt över mitt team men denna vecka har varit speciell (och så kommer hela maj att se ut). Vi har vetat om att vi har haft en kombination av ett minutschema men ändå behöva vara lite på stand by och den kombinationen är tuff för alla i gänget. Men snart checkar jag ut denna fredag och jag kan konstatera att vi har fixat denna vecka galant. Nu ska alla vila och så tar vi nya tag på måndag igen.

Men, det är inte helg än. Vi har mötesrace här i London hela fredagen. Vid 19.00 checkar jag ut mentalt. Sedan ska jag faktiskt låta alla sociala medier vara och gå offline i två dagar. Det är okej att gasa och ha en hög stressnivå OM man har tid för återhämtning. Då får man ihop kalkylen. Därför blir det sova, spa och mat i helgen. Jag bor på Berkley och där brukar jag bo i London när jag vill stänga in mig och vila upp mig över en helg helt själv. Det är ljuvligt.

När jag tittar tillbaka under 2019 så har jag insett att det är mitt sätt att fixa vardagen. Spurta på men hitta en helg i månaden (oftast i NYC) där jag checkar ut. Men nu blir det London istället med tanke på mötena. Jag tror att jag knappt kommer att lämna hotellet.

Sova sova och sova … :- )

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Igår gjorde jag veckans andra intervju hos Nordic Business Forum fast i Oslo. Första var i tisdags på Cirkus. Så stor publik!

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min klänning är ifrån Hugo Boss. Jag sände också live igår med Maddie Savage, hon gjorde en intervju med mig till BBC tidigare. När vi var klara i Oslo, flög halva gänget vidare till London och halva gänget flög till Stockholm.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är så lyxigt att kunna flyga med min make up artist Emelie. Imorse kom Emelie över vid sju och gjorde ordning mig lugn och ro …

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag brukar alltid beställa upp frukost under tiden och äta medan håret blir fönat.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Första mötet med Firmdales hotell!

Nu ska vi gasa vidare, vi hörs på söndag :- ) 

121
134

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00