ANNONS

Jet redo

/

Jag har redan landat i Oslo och är påväg till Nordic Business Forum. Jag ska upp på scenen strax men först göra en intervju. Jag har ett stort team med mig idag, kommunikationsansvarig, försäljningschef, vakt, smink, stylist och filmteam. Vi ska vidare till London senare för två dagars jobb. Vi kom på ett ny affärsidé inom Löwengrip Invest på planet så helt klart väl-investerade pengar att få sitta ihop i lugn och ro och hinna spåna på idéer. Fantastiskt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så fin klänning från Hugo Boss

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu väntar planet och piloterna på oss medan jag ska intervjuas i Oslo, snacka om time efficiency. Hörs när jag är framme i London!

90
157

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00