ANNONS

NK innan öppning och 1500 personer på Cirkus

/

Imorse ringde klockan vid 06.00, klev upp duschade, åt frukost länge och åkte till kontoret halv åtta. Efter att jag hade blivit ordninggjord så knatade Sascha, jag och Rebecka över till NK för att få shoppingtid innan öppning. Kläder till London, Cannes och NYC. Det är väldigt lyxigt att få möjlighet att ha ett helt shoppingcenter för sig själv. Ibland glömmer jag bort att mitt liv är som en dröm. Vi hittade en massa vackra plagg från bland annat DvF och Red Valentino. Jag älskar avdelningen internationella designers på NK.

Sedan hoppade jag in i ett produktmöte för Löwengrip. Vi håller på att ta fram en fantastisk serie just nu som heter B-tox. Det är ett syntetiskt ormgift i som har samma effekt som botox. När Sephora hörde om serien började de direkt prata om ensamrätt de första månaderna. Superkul. Våra kemister här i Sverige är verkligen passionerade i allt dom tar fram, det gör mig alltid lika glad. Sedan pratade vi också om LÖWE, det blev nummer 5 som majoriteten av er önskade. Stort tack.

Jag åt lunch vid skrivbordet och hade möte samtidigt på telefon och efter det åkte vi till Cirkus vid 12.30 och där pratade jag på Nordic Business Forum med 1500 personer i publiken. Temat var ledarskap och marknadsföring.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with b5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Så vacker klänning från DvF! Men inför Nordic Business forum fick jag hoppa in i en kostym från min kollektion med Stylein/Ellos. Den lanserar jag i september. Sitter som ett smäck.

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed with VSCO with b3 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag dricka mer kaffe, stämma av med kollegor och hinna hem där vi har ett styrelsemöte med Nordic Tech House ikväll, vid hörs senare! Hoppas ni har haft en bra tisdag.

33
155

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00