… Martha Stewart!

Långa arbetsdagar med sena kvällar men så är det ofta för vårt team. Ikväll efter jobbet samlades ägarna till Nordic Tech House hos mig för möte. Vi höll på från 17-20 och sedan har jag suttit i annat telefonmöte efter det. Vid 21.30 checkade jag ut för att ta ett bad men nu är jag tillbaka igen. Jag har rätt mycket skrivjobb som behöver bli klart. Timmarna räcker inte riktgt till alltid. Jag gasar på med jobb nästan all vaken tid till på lördag och då väntar två lediga dagar i London. Jag flyger direkt från Oslo till London torsdag kväll efter mitt föredrag och efter fredagens möten i London tar jag helg därborta.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tisdagskväll hos mig med delägarna

… Under kvällen dök detta upp, Martha Stewart tipsade om vår Hand Balm inför över 2 miljoner människor på hennes instagram. Det är häftigt att se hur bolagen sprider sig. Imorgon väntar en rolig plåtning för Löwengrip, ingen dag är den andra lik. Det är faktiskt det jag älskar. Här kan ni läsa om Löwengrip Invest nya CSR-ansvarig Marisol förresten. Jag är otroligt glad att hon är hos oss. Ska bolagen växa internationellt kan vi också vara förebilder för andra bolag längs vägen. Det är inte alla som har en CSR-ansvarig i sin ledning som tittar till allt man gör och hela tiden strävar efter att växa klokt.

 1. m skriver:

  Så Martha gör gratis reklam för produkter? Jo visst….lika ofta som Bella gör det.

 2. Grattis ! Så roligt det är ni värda efter allt slit 🙌🏼🙌🏼

 3. Malin skriver:

  Det skulle vara intressant att få höra lite mer om denna rekryteringen! CSR som hållbarhetsbegrepp är ju väldigt trendigt just nu – och såklart super viktig.

  Marisol verkar ha en bakgrund inom strategisk kommunikation & PR – Så ni får gärna utveckla lite mer ingående vad hennes uppdrag är. Är det att faktiskt vara kravställande internt och undersöka hur ni arbetar enligt till exempel ISOcerifieringar och liknande hos underleverantörer eller är det egentligen att externt kommunicera det ni redan gör och kunna hantera negativ press?

  Hade varit kul med en artikel från Marisol själv alternativt er HR direktör som beskriver CSR-uppdraget framåt. Sen behöver det inte ske här på bloggen utan kanske på bolagets hemsida eller Linkedin?

 4. Så häftigt 🤩. Grattis. Martha är en legend 😙

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..