ANNONS

Rörig måndag

/

Igår mailade jag ut till mitt närmsta team (alla i Löwengrip Invest, kärnan i allt jag gör) att vi befinner oss i den mest hektiska tiden under året just nu och att vi behöver tajta till oss och ha överseende med att mycket ändras eller tas beslut om i sista sekund – Vilket alltid är påfrestande. Maj månad blir jämt så. Det är som att allt man har jobbat för och byggt upp under året liksom sker i maj sedan. Det blir inte heller direkt enklare för att vi har ett nytt kontor från idag i Gallerian och allt är rörigt, mycket har inte gått som planerat eller ser ut som jag har blivit lovad. Vi får se om allt går att rätta till eller om vi får tänka om. Men så är livet.

Jag är rätt trött idag, jag sprang i mellan barnens rum och nattade om sent igår och var inte klar med mitt jobb förens 01. Sedan hade jag svårt att sova på grund av mitt sena jobb. Men så blir det ibland. Jag har ställt in mig på tre galna veckor framöver. Nu är det bara att se till att hålla i träningen (lyfte tungt imorse), äta ordentligt och se till att hitta återhämtning längs vägen. Det är skönt att veta efter mina år med högt tempo att jag kan spurta på en hög nivå men ändå göra det utan att bli speciellt stressad eller helt matt.

Processed with VSCO with ku4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu vänta en lunch framför mitt tillfälliga skrivbord i vårt nya rum. Sedan ska jag träffa alla VD-kandidater för Löwengrip Invest och efter det väntar ett fortsatt mötesrace. Jag får hjälp hem sedan ikväll, jag har haft lite säkerhetsproblematik i helgen igen med hot. Tänk att vi till och med har det på rutin nu… Galet men det är inte mycket som rör mig nu förtiden.

47
144

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00