Rörig måndag

Igår mailade jag ut till mitt närmsta team (alla i Löwengrip Invest, kärnan i allt jag gör) att vi befinner oss i den mest hektiska tiden under året just nu och att vi behöver tajta till oss och ha överseende med att mycket ändras eller tas beslut om i sista sekund – Vilket alltid är påfrestande. Maj månad blir jämt så. Det är som att allt man har jobbat för och byggt upp under året liksom sker i maj sedan. Det blir inte heller direkt enklare för att vi har ett nytt kontor från idag i Gallerian och allt är rörigt, mycket har inte gått som planerat eller ser ut som jag har blivit lovad. Vi får se om allt går att rätta till eller om vi får tänka om. Men så är livet.

Jag är rätt trött idag, jag sprang i mellan barnens rum och nattade om sent igår och var inte klar med mitt jobb förens 01. Sedan hade jag svårt att sova på grund av mitt sena jobb. Men så blir det ibland. Jag har ställt in mig på tre galna veckor framöver. Nu är det bara att se till att hålla i träningen (lyfte tungt imorse), äta ordentligt och se till att hitta återhämtning längs vägen. Det är skönt att veta efter mina år med högt tempo att jag kan spurta på en hög nivå men ändå göra det utan att bli speciellt stressad eller helt matt.

Processed with VSCO with ku4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu vänta en lunch framför mitt tillfälliga skrivbord i vårt nya rum. Sedan ska jag träffa alla VD-kandidater för Löwengrip Invest och efter det väntar ett fortsatt mötesrace. Jag får hjälp hem sedan ikväll, jag har haft lite säkerhetsproblematik i helgen igen med hot. Tänk att vi till och med har det på rutin nu… Galet men det är inte mycket som rör mig nu förtiden.

 1. Hej!
  Har du hört namnet Frida Jonsvens?
  Gör helt fantastiska klänningar, varför inte bära en av hennes på röda mattan?
  Stor kram!

 2. Amna skriver:

  Jag blir yr om jag sover 5-6 timmar jag vet det låter sjukt men tappar balansen är oklar i huvudet etc måste sova minst 8 h vad kan det bero på?

  1. Att du behöver mer sömn kanske? Gå till en läkare istället för att fråga här.

 3. Har du och Pingis glidit ifrån varandra?

 4. Håll i träningen så orkar du köra 110% under en period. Men glöm inte bort återhämtningen!!

 5. Ebba skriver:

  Inte konstigt att du kan ”spurta på en hög nivå” utan att bli särskilt stressad, du har ju ett fantastiskt team som sköter alla onödigt jobbiga vardagssysslor åt dig! Så som att laga mat, tvätta kläder, ta hand om barnen och städa, till exempel. Det är inte mycket av en bedrift att klara av ett stressigt arbete med de förutsättningarna. Puss!

  1. så taskigt att rakt ut berätta för en människa att hon inte gör någon större bedrift när hon själv anser det.

   1. Amna skriver:

    Sjukt då jaf blir yr av Alldels för lite sömn allt snurrar och har svårt att gå osv inte varit så innan kan det ha med blodsocker blodtrycket att göra?

  1. Lisa skriver:

   Ebba, vad är ditt problem? Snälla utveckla! Är så nyfiken på hur såna bittra människor som du fungerar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..