Redo för galor i Cannes

Trots mycket som varit rörigt idag så blev det en väldigt bra dag. Jag har träffat fyra VD-kandidater till Löwengrip Invest och har några till i veckan men jag måste säga att det kändes väldigt bra med några. Min PT Pontus sa det imorse till mig ”Tänk Isabella att du har kommit till en stadie där du söker en VD till ditt egna helägda bolag”. Det är faktiskt sant. Det är ett steg i sig. Jag känner att min egna kompetens inte räcker till och det ska bli helt underbart att få en ny parhäst. Löwengrip Invest har i år mer än fördubblat omsättningen och även dubblat personalstyrkan och i den takten kommer vi att fortsätta jobba, samt etablera kontoret i NYC ordentligt efter sommaren så timingen är helt klart perfekt. Eller snarare; vi måste tillsätta en nu annars kan jag inte springa på i mitt tempo.

Andra roliga saker som väntar är en hel del galor, TV-program, intervjuer och events i Cannes. Det är två riktiga nätverksveckor som börjar i Frankrike nästa vecka så Sascha och Rebecka har haft fullt upp att ordna med alla kläder. För att få ihop allt så reser barnen och Lovisa ner med mig, vi får pussla hela tiden men det går.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag vill gärna bära så mycket svenskt som det går på röda mattan i Frankrike så därför har vi besökt Ida Sjöstedt och …

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Ida Lanto!

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är många nypa mig i armen-moments som väntar innan sommaren. Mitt liv har nog aldrig haft så stora utmaningar och möjligheter samtidigt som nu. Är det inte typiskt? Imorse när jag lämnade barnen kändes det jobbigt men nu inser jag att en vecka utan barnen kommer perfekt, jag behöva lägga in i växel för att få igenom allt vi ska göra. Nu väntar en paus hos min frisör Emelie, jag älskar att få jobbtid i frisörstolen. I kalendern står det ”Gå igenom frågorna inför Nordic Business Forum” jag pratar ju på Circus imorgon (och i Oslo på torsdag). Och sedan väntar sista mötet 21.00 ikväll. Imorgon går vi förresten ut med pressmeddelande för min nya CSR-ansvarig. Hon började egentligen officiellt idag men har varit med mig hela förra veckan. Hon är h e l t otrolig.

 1. Gläds enormt åt din framgång. Du är helt otrolig!
  Det bästa på dagen att få kika in till dig och läsa. Samma känsla som förr när man var yngre och veckoRevyn damp ner i brevlådan. Tack!!

  1. Visst kan man det. Oavsett tror jag att pontus blivit mer än vän på sistone då han nämns lite här och där nu för tiden men annars jo, en pt kan man la snacka med vad som.

 2. Stort grattis till att jaga runt en ny VD, hur stort är inte det? Otroligt stora framsteg och jag hoppas verkligen att du börsnoterar dig snart, för det känns som att i de takterna du kör i så borde du göra det. Nu kan jag inte mycket om aktier men jag vet i alla fall att företag som går framåt och utvecklas och har så mycket planer som du har, bör börsnoteras och det vill man handla hos. 😀
  Lycka till med allt.

 3. Vilka underbara klänningar och vilken fin tanke att du vill bära svenskt på röda mattan så gott det går. Det är stort och fint av dig.
  Fortsätt som du gör, snart är du mäktigast.

   1. För att de viktiga kvinnorna (prinsessor, statsråd) bär svenskt när de representerar Sverige. Sedan är det inte förbjudet att andra som vill bär svenskt även om de representerar sig själva eller ingen. Men stort är det inte på något sätt alls.

    1. Helt sanslöst med all negativitet här. Fattar inte varför man läser en blogg om man enbart retar sig på den.
     Och ja, det är väl ”stort” ”bra” ”positivt” på alla sätt om man som offentlig person vill lyfta andra svenska entreprenörer/designers genom att bära deras kläder på galor och evenemang där de kan få press och synas. Det är berömvärt!

    2. Jo det är stort att man vill lyfta andra svenska kvinnor! Det är på ALLA sätt stort!

     Prova det nästa gång istället för att, som nu, försöka förminska.

 4. Detta kanske blir en lite lång kommentar men det gör förhoppningsvis inget. Jag vill bara säga att jag har följt din blogg under många år och är oerhört inspirerad av dig. Inte nödvändigtvis till att bli t.ex. entreprenör, utan snarare att jag blir inspirerad att verkligen göra något med mitt liv och min tid. Inte slösa tid på sånt man inte gillar eller har någon nytta av, samtidigt som jag inte glömmer att vissa saker är ett nödvändigt ont. Och det vill jag tacka för.

 5. Var någon tidigare som skrev och undrade vad är det ni försöker sälja in i USA osv, är det du själv som person, dina produkter, invest? Vore intressant att få en klarhet i det.

 6. Bara en reflektion, varför skaffar de inte högre klädställningar så inte de fina klänningarna släpar i golvet?

 7. Vilket liv du lever, få förunnat. Men du har jobbat dig till din egen framgång och inspirerar många andra. Glöm inte bort att ta några andningshål för dig själ. Ser fram emot fina bilder på kläderna!

  1. Det står för Corporate Social Responsibility. Betyder att företaget tar ansvar för hur de påverkar samhället miljömässigt, ekonomiskt och socialt.

 8. Vill veta mer om Cannes! Vilka galor och event? Ska ni bo på hotell i stan eller har ni hyrt något fint hus? Blir det något besök i några av de andra byarna eller städerna runtom kring? Några andra planeringar? Älskar rivieran så nyfiken! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..