Redo för galor i Cannes

Trots mycket som varit rörigt idag så blev det en väldigt bra dag. Jag har träffat fyra VD-kandidater till Löwengrip Invest och har några till i veckan men jag måste säga att det kändes väldigt bra med några. Min PT Pontus sa det imorse till mig ”Tänk Isabella att du har kommit till en stadie där du söker en VD till ditt egna helägda bolag”. Det är faktiskt sant. Det är ett steg i sig. Jag känner att min egna kompetens inte räcker till och det ska bli helt underbart att få en ny parhäst. Löwengrip Invest har i år mer än fördubblat omsättningen och även dubblat personalstyrkan och i den takten kommer vi att fortsätta jobba, samt etablera kontoret i NYC ordentligt efter sommaren så timingen är helt klart perfekt. Eller snarare; vi måste tillsätta en nu annars kan jag inte springa på i mitt tempo.

Andra roliga saker som väntar är en hel del galor, TV-program, intervjuer och events i Cannes. Det är två riktiga nätverksveckor som börjar i Frankrike nästa vecka så Sascha och Rebecka har haft fullt upp att ordna med alla kläder. För att få ihop allt så reser barnen och Lovisa ner med mig, vi får pussla hela tiden men det går.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag vill gärna bära så mycket svenskt som det går på röda mattan i Frankrike så därför har vi besökt Ida Sjöstedt och …

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Ida Lanto!

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är många nypa mig i armen-moments som väntar innan sommaren. Mitt liv har nog aldrig haft så stora utmaningar och möjligheter samtidigt som nu. Är det inte typiskt? Imorse när jag lämnade barnen kändes det jobbigt men nu inser jag att en vecka utan barnen kommer perfekt, jag behöva lägga in i växel för att få igenom allt vi ska göra. Nu väntar en paus hos min frisör Emelie, jag älskar att få jobbtid i frisörstolen. I kalendern står det ”Gå igenom frågorna inför Nordic Business Forum” jag pratar ju på Circus imorgon (och i Oslo på torsdag). Och sedan väntar sista mötet 21.00 ikväll. Imorgon går vi förresten ut med pressmeddelande för min nya CSR-ansvarig. Hon började egentligen officiellt idag men har varit med mig hela förra veckan. Hon är h e l t otrolig.

 1. Vill veta mer om Cannes! Vilka galor och event? Ska ni bo på hotell i stan eller har ni hyrt något fint hus? Blir det något besök i några av de andra byarna eller städerna runtom kring? Några andra planeringar? Älskar rivieran så nyfiken! 🙂

 2. Stina skriver:

  Hej, jag undrar vad CSR betyder???

  1. Lisa skriver:

   Det står för Corporate Social Responsibility. Betyder att företaget tar ansvar för hur de påverkar samhället miljömässigt, ekonomiskt och socialt.

  1. Jll skriver:

   Google is your friend.

 3. Vilket liv du lever, få förunnat. Men du har jobbat dig till din egen framgång och inspirerar många andra. Glöm inte bort att ta några andningshål för dig själ. Ser fram emot fina bilder på kläderna!

 4. Anna skriver:

  I min kommun fanns rekordboken på bibblan!

 5. Vilken tjänst var det ni sökte endast män ? var det VD ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..