Barnhelg

Vilken helg! Jag ligger sååå back i jobb men det har det varit värt (trots att kvällen blir lång). Ibland behöver man få checka ut totalt mentalt. Under lördagen igår så hade ju Sally kalas på Leos lekland och det var väldigt roligt.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Peppat gäng i hallen innan avfärd

67352693 d6f3 43d0 8fb1 1edc1ec7a977.jpg

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var sju barn inbjudna och vi hade bokat rummet ”isprinsessa” och bjudit in självaste Elsa. Jag fotade i princip inget alls. Jag hann inte för att det ett sådant tempo där inne. En timma röj inne i lekrummet (alldeles för kort tid för att hinna med mat, fika, paketöppning och lekar med Elsa…) och en timma i leklandet utanför. Lovisa och jag delade upp oss och sprang efter ett barn var. Det är verkligen omöjligt att vara själv där med en 4 åring och en 5 åring. Sally var alldeles överlycklig efter kalaset. Det gjorde mig rörd.

Vi var klara vid fem och då åkte jag hem med barnen och Lovisa åkte och hämtade upp sushi på vårt stammisställe Miyabi på Lidingö, sedan åt vi middag hela gänget hemma. Barnen nattades och sedan blev jag upphämtad för att ha en efterlängtad kväll med nära och kära …

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Men jag började på Bank Hotel för en drink med Michaela. Efter det hade vi en helkväll med några vänner som var på besök i Sverige. En sväng på Grand Hotell, middag på Teatergrillen och så bord på Wall. Swedish House Mafia hade sin efterfest där. Herregud så länge sedan jag var ute så sent men vi hade väldigt roligt.

Processed with VSCO with 6 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lovisa var ledig idag så imorse när jag skulle upp och träna med Pontus så följde barnen med. Vi tränar ibland på ett Crossfit-gym och det är så få personer där så det gick bra. Sally och Gillis tyckte att det var SÅ roligt. De hängde i ringar och klättrade i rep. Jag körde ett överkroppspass idag och imorgon tränar vi ben.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter träningen så åt barnen och jag lunch på Kale & Crave. Rödbetsbiffar till Gillis, nötfärs till Sally och torskbullar till mig. De har så himla gott svart ris till. Kul att kidsen också gillar stället, det är så mysigt att bara gå umgås utan stress.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag tog med mig kaffe och sedan körde vi till NK. Gillis har önskat en bok under hela veckan, tyvärr så var förra årets upplaga av Guinness Rekordbok slut överallt och även hos förlaget. Han får vänta till september till nästa version. Lite surt. Istället köpte vi en bok om Youtube-rekord istället. Han vill helst ha böcker med en QR-kod så att han kan tittade vidare, jag måste erkänna att det är ett sätt att läsa böcker på som jag inte är van med. Måste komma från förskolan?

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter en shoppingrunda på NK så tog vi ett varv i nya saluhallen längst ner. Jag älskar att vara där. Vi köpte lite ostar, handlade lite hos Dr Mat och Paradiset och sedan köpte barnen glass till fika innan vi skulle hinna med en bio. En väldigt härlig söndag tillsammans. När vi kom hem vid fem fick jag dock hoppa in i jobb direkt, men de har fortsatt med deras koja så det har gått bra.

Nu ska vi äta middag! Vi äter resten från helgen. Jag har toast skagen hemma (så gott!) och barnen har en currygryta med quorn och ris. Sedan väntar sista myset (vi maxar verkligen helgen) med lite ostar och jordgubbar framför Sune. Imorgon är det måndag och barnen ska ju till deras pappa. Detta andra söndagen på rad som jag verkligen inte är redo att lämna bort dom. Fy. Nästa gång de kommer till mig ska vi till Cannes, det blir i alla fall mysigt.

LOADING..