Barnen blir äldre

Jag hade några vänner över igår, det blev långa samtal i köket och vid elva kom barnen ner och gjorde oss sällskap. Det är så stor skillnad när de blir äldre, allt blir lättare. Förr i tiden när de vaknade upp så var det alltid automatiskt gråt och jag visste att jag skulle behöva tillbringa en del av fredagskvällen där uppe. Nu när barnen kommer ner och sätter sig i hänger lite med oss, somnar i knät eller i soffan bredvid så blir allt enklare. Och framför allt trevligare. Gillis var vaken och pratade länge men vi kunde sova ut idag så det var inte hela världen.

Imorse sov vi tre till nio. Det är också en fördel av att de blir äldre – De sover längre på morgonen. Tio över nio var vi nere och tog fram frukost, efter det såg vi på Sune i Fjällen, badade badkar och byggde en koja av ett lakan i lekrummet.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Fredagskvällens look; blus Filippa K, byxor Ralph Lauren och klackar från Manolo Blahnik 

Nu har vi precis ätit lunch och ska strax iväg till leklandet där Sally ska ha sin försenade födelsedagsfest. Vi får besök av Elsa idag vilket hon längtar efter. Ikväll ska jag iväg efter jag har nattat barnen, några vänner från Schweiz är på besök så vi ska ut och äta ett gäng, kul! Imorgon hänger barnen på mig när jag ska träna, Lovisa är ledig och gymmet Pontus och jag ofta är på under helgerna är ändå tomt. Sedan ska barnen och jag luncha på stan och sedan har jag lovat Gillis att köpa en Gunniess rekordbok.

En härlig helg framför oss!

  1. Vendy skriver:

    Hej, var kommer puffen som visas i sista bilden ifrån?

  2. Mia skriver:

    Vad har hänt med uppdateringen sedan Simon slutade?

  3. Måste säga att du bar en snygg outfit 🤗

  4. L skriver:

    Vår son på 8 månader sover till ca 9-10. En vacker dag kommer han vilja kliva upp och leka kl 5.30 typ, är inte taggad 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..