#leadlikeawoman

…. Oj, vilken dag!

Jag kan stolt berätta att jag är en del av Lead like a Woman-kampanjen för Ralph Laurens dofter! Vi är fem kvinnor runt om i världen som blivit utvalda till en kampanj inför morsdag. #leadlikeawoman är ett intiativ som Ralph Lauren startade för ett tag sedan och nu får jag alltså ta vidare facklan. Kampanjen handlar om just förebilder och vad det innebär att jag är Sallys första ledare, därför fick hon såklart vara med. Vi har haft en väldigt rolig dag tillsammans, hon var så stolt över att bli hämtad tidigare och vara med mamma på jobbet. Hon var superduktig men jag behöll mina regler kring inget tydligt ansikte. Ralph Lauren eller ej. Budskapet ligger ändå kring min roll som ledare och mamma och hur rollerna förenas i varandra.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Doften är helt ljuvlig, väldigt feminin. Päron, turkisk ros och sadelträ finns bland noterna.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Gillis var också med under dagen men han var glad att slippa kameran .. :- ) Däremot var han väldigt stöttande med sin syster ”bra Sally!”

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi har verkligen varit i fantastiska miljöer idag på Lydmar Hotell. Väldigt mycket Ralph Lauren över hotellet. Tack Interflora för att ni ordnade med så vackra rosor. Resultatet av kampanjen kommer upp senare. När vi var klara blev det fredagsmys med tacos hemma (Lovisa och jag åt shiitake-svamp, tofu, kombu och 64 gradigt ägg, mums). Sally utbrast förresten vid bordet ”när jag bli äldre då vill jag verkligen jobba med dina kollegor mamma. Dom var verkligen så snälla”. Det är dom verkligen. Och så proffsiga. Väldigt skönt med fredagskväll, vi alla i teamet behöver lite helg efter denna vecka. Nästa vecka väntar två stora tal, omslagsplåtning för en stor internationell tidning, Oslo och London. Puh men roligt. Dessutom ska jag få se kontoret för första gången. Det blev ju inte av denna vecka.

Trevlig kväll på er allihopa!

  1. Väldigt fina bilder!

  2. Hanna skriver:

    Jag tycker det är tråkigt att det inte känns som att modevärlden skulle komma på tanken att göra motsvarande kampanj med en framstående pappa och son? Känns indirekt som att barnen fortfarande är kvinnans ansvar. Det är inte lika hett att vara framgångsrik pappa och närvarande pappa?

  3. A skriver:

    Varför är inte detta inlägg reklammarkerat?

  4. Maki skriver:

    Jag blev så inspirerad att koppa att det kliar i fingrarna. Ved är det nu denne Lauren säljer? Oavsett vad, så blir det min nya favorit.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..