ANNONS

Inspirationslunch med Norrsken

/

Igår så samlades ett gäng kvinnor på Scandic Haymarket, Sara från Norrsken Jackets hade nämligen bjudit in mig, Stephanie som är grundade av Soft Goat och Malin som har startat By Malina för att prata om entreprenörskap. Paneldebatten leddes av Pingis som alltid är lika duktig på att moderera. Vi pratade om våra egna resor, utmaningar och misslyckanden. Sedan kunde publiken ställa frågor och äta lunch samtidigt. En väldigt trevlig timme.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Norrsken Jackets

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pingis, Stephanie, Sara och Malin

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var många som kom och lyssnade!

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

.. Och ställde en massa frågor. En fråga var just kring hur man vågar kasta sig ut. Våra svar var en mix av att man skulle börja litet, ha kvar sitt jobb samtidigt så länge som det gick som ekonomisk trygghet och försöka låna från friends & family först. Vi alla håller på med produktion och vi pratade också om hur viktigt det är att aldrig förlita sig på en fabrik utan alltid jobba med flera i början. Annars blir risken för stor och man måste jämföra.

Processed With Darkroom Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Den gemensamma nämnaren är att vi alla är väldigt orädda och vi alla är doers. När något inte fungerar så löser man det. Man sitter aldrig och väntar på att något ska bli bättre av sig själv. Lite om mitt favoritcitat av Ray Dalio ”Allt som skaver är en möjlighet”. Hitta skavet!

Tack Norrsken Jackets för initiativet!

7
99

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00