ANNONS

Säg hej till LÖWE

/

Som ni vet håller vi på med ett lillasyster-märke till Löwengrip. Tanken är att det ska ligga i budgetklassen (allt runt 100 kronor) och säljas inom dagvaruhandeln och kedjor. Responsen har varit helt fantastisk vilket är superkul. Det är viktigt för mig att göra ett märke som är skonsamt trots att det ligger i budgetklassen. Många av de varumärken som man hittar i den prisnivån görs på andra sidan jordklotet med ingredienser som inte alls är vidare snäll mot varken huden eller miljön, allt står i stora container innan det skickas iväg hit och säljs på pall. När jag själv har haft eksem i hela mitt liv och också har en dotter med samma problem, blir det så tydligt vilket skillnad bra produkter gör – Men de ska inte behöva vara dyra.

Däremot så har något skavt med förra designen och namnförslaget LCC. Därför har vi valt att göra om namnet till LÖWE (uttalas Löv) – Jag älskar det! Som ni ser ser produkternas som tagna ur Cheesecake Factorys eller Mr Cakes meny. Jag har så mycket roliga marknadsideér till vår lansering. Bland annat pratar vi om att ta fram glass med samma smaker tillsammans med ett svenskt glassmärke och ha glassbarer som pop ups dels i gallerian men också inne i större matbutiker. Möjligheterna är oändliga – Som vanligt. Men, min svaga sida är alltid designen. Nu har jag brottas med olika designförslag men nu står det stopp, hjälp mig gärna … :- )

Img 1066.jpg

Denna heter ”4”

Img 1069.jpg
5

Img 1072.jpg

6

Img 1071.jpg

7

Img 1070.jpg

.. Och så nummer 8 

Just nu lutar jag åt nummer sju. Men jag ändrar ju mig hela tiden. Planen var att jag skulle bestämma mig under min NYC-vistelse men det gick ingen vidare. Kommentera gärna!

582
173

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00