Little black dress

I samarbete med Ellos

Torsdag och andra maj idag. Ni var säkert flera som firade valborg och första maj i veckan. Våren innebär ofta fler tillställningar och då kan det vara skönt med säkra kort i garderoben. Den lilla svarta funkar alltid. Även om jag sällan har på mig svart kan en enkel svart klänning vara väldigt fint.

Det är så kul att se hur en enkel svart klänning som den jag har på mig nedan kan stylas. Med uppvikta ärmar och ett par nätta sandaletter till. Den perfekt lilla svarta.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här har Sascha valt att styla klänningen med ett par öppna sandaletter för en vårlig look. Det blev en fin kvälls-outfit till vår middag i NYC förra veckan!

För några veckor sedan nämnde jag ett annat enkelt styling-tips: att sätta på sig en grövre stickad tröja ovanpå sin klänning. Inför de kyligare kvällarna nu i vår är detta en perfekt ”quick fix” för en varmare stilsäker outfit.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I samarbete med Ellos

 1. So great your blog, I like them.

 2. Må jeg anbefale de damer også at følge isabellas Instagram 😊

  1. I skriver:

   Varför stalka precis som du?

   1. Jag tror att ”Christianswife”/”Mie” egentligen ar Isabella som kommenterar sina egna inlagg och propsar for sina egna kanaler. Kallar folk ‘idiot’ osv.

 3. Finis, man ser ju inte ens klänningen!
  Men du ser säkert fin ut i den, dock kan det vara bra att tänka på att om man ska marknadsföra något så ska man visa upp det ordentligt. 😉
  Hoppas du hade en fin valborg. <3

  1. Maria skriver:

   Precis min tanke. Plagget behöver inte visas som på en sälj-sida, men om man inte ens får en uppfattning om hur plagget ser ut eller sitter så känns det som att man försöker dölja något och det är inte trovärdigt att plagget faktiskt används.

   1. I skriver:

    Används? Hm… Tror du det?

    1. Maria skriver:

     Nej, det tror jag inte, men om jag varit samarbetspartner skulle jag vilja att det såg trovärdigt ut.

  1. Lisa skriver:

   Fast det här är ju rätt smart. Genom att inte visa klänningen ordentligt kommer fler klicka på den sponsrade länken för att se modellen 👍

 4. Den är säkert supersnygg men varför ”visa” en klänning sittandes framåtlutad? Hur tänkte fotografen där 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..