ANNONS

Little black dress

/

I samarbete med Ellos

Torsdag och andra maj idag. Ni var säkert flera som firade valborg och första maj i veckan. Våren innebär ofta fler tillställningar och då kan det vara skönt med säkra kort i garderoben. Den lilla svarta funkar alltid. Även om jag sällan har på mig svart kan en enkel svart klänning vara väldigt fint.

Det är så kul att se hur en enkel svart klänning som den jag har på mig nedan kan stylas. Med uppvikta ärmar och ett par nätta sandaletter till. Den perfekt lilla svarta.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Här har Sascha valt att styla klänningen med ett par öppna sandaletter för en vårlig look. Det blev en fin kvälls-outfit till vår middag i NYC förra veckan!

För några veckor sedan nämnde jag ett annat enkelt styling-tips: att sätta på sig en grövre stickad tröja ovanpå sin klänning. Inför de kyligare kvällarna nu i vår är detta en perfekt ”quick fix” för en varmare stilsäker outfit.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

I samarbete med Ellos

16
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00