Intensiv maj

Imorse väntade träning med Pontus. Vi började med en ny övning med stången fram, väldigt roligt. Det blev ett riktigt tungt pass vilket jag behövde. Sedan skulle jag till nya kontoret men elen hade inte kommit igång än (!) så jag fick ett mess från min assistent att vi skulle ses på ett Haymarket istället. Jag ska ändå vara här och prata under dagen om entreprenörskap för Norrsken Jackets tillsammans med Löwengrip, By Malina och SoftGoat så det var inte hela världen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är det full fart som väntar med all planering som vi ska få till. Det är en stor kommersiell inspelning imorgon med ett amerikanskt bolag jag ofta bär, nästa vecka fotar jag omslag för en stor internationell tidning, pratar på Cirkus i Stockholm, pratar i Oslo för några tusen personer och flyger vidare till London direkt för möten. Veckan därpå är åtta personer från mitt team (och barnen) i Cannes för event och röda mattan. Utan privatflyg hade inget varit ovan varit möjligt att få ihop. Maj är alltid lite körigt men nu är det lite extremt då det är mycket som lossnar samtidigt och då blir det så… :- )

 1. Ja så är det ju när man är Sveriges ”mäktigaste” kvinna!
  Älskar att du flyger vaarje vecka men ändå vill ha samarbete med Greta Thunberg och anställer en manager som ska hjälpa dig att klimatkompensera.
  Det du inte fattar är att du aldrig någonsin kommer kunna kompensera för alla flygningar du gör och har gjort.
  Du förstår vår planet för att göra larviga krämer och tantiga hårband.
  Du lever i en bubbla och ett fantasiliv som förmodligen inte kommer hålla i längden.
  Nej usch. Ta ansvar!!!!

    1. Kör hårt, Bella! Alla drar vi vårt strå till stacken. De hon anställer kanske har råd att köpa ekologiskt, krämerna kanske är fria från mikroplaster, vegetarisk (inhemsk) mat gynnar naturen, hybrid- eller elbil gynnar den fortsatta utvecklingen av tekniken, en anställd att se över företagens klimatpåverkan är väl inte bara kattskit?…
     Det finns mer här världen än flygskam.

 2. Vänta bara till maj månad med två barn i skolan. Då ska du få se på hur körigt maj kan vara 🙂

  1. Tror du att Bella har tid med sina barns aktiviteter hon har aldrig skrivit om det här i bloggen att hon är med på något sådant så det kommer nog inte göra framåt heller.

 3. Säger som någon ovan. Vänta tills barnen går i skolan och har massa träningar och avslutningar och uppvisningar och föräldrarfika osv. Då ska du få se på jobbiga majmånader. Enkelt nu när du kan ta med barnen. Inte lika enkelt när skolplikten säger sitt.

 4. Vad är det för ämnen i produkterna som tas bort när det är budget?
  Eller är det samma innehåll men billigare förpackningar. Känns lurigt!
  önskar svar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..