ANNONS

Intensiv maj

/

Imorse väntade träning med Pontus. Vi började med en ny övning med stången fram, väldigt roligt. Det blev ett riktigt tungt pass vilket jag behövde. Sedan skulle jag till nya kontoret men elen hade inte kommit igång än (!) så jag fick ett mess från min assistent att vi skulle ses på ett Haymarket istället. Jag ska ändå vara här och prata under dagen om entreprenörskap för Norrsken Jackets tillsammans med Löwengrip, By Malina och SoftGoat så det var inte hela världen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu är det full fart som väntar med all planering som vi ska få till. Det är en stor kommersiell inspelning imorgon med ett amerikanskt bolag jag ofta bär, nästa vecka fotar jag omslag för en stor internationell tidning, pratar på Cirkus i Stockholm, pratar i Oslo för några tusen personer och flyger vidare till London direkt för möten. Veckan därpå är åtta personer från mitt team (och barnen) i Cannes för event och röda mattan. Utan privatflyg hade inget varit ovan varit möjligt att få ihop. Maj är alltid lite körigt men nu är det lite extremt då det är mycket som lossnar samtidigt och då blir det så… :- )

21
131

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00