ANNONS

Miso-aubergine

/

När barnen och jag kom hem idag lekte vi med deras koja som de brukar bygga i vardagsrummet sedan åt vi en god middag som Anna hade lagat. Sally och Gillis fick currygryta med ris, kyckling till Sally och quorn till Gillis. Lovisa och jag fick miso-aubergine med en massa goda tillbehör.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barnen testar algchips, högsta betyg!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Miso-aubergine, svart ris, vattneskastanj, sojabönor och morötter i en supermumsig dressing. Herregud vad god mat gör en glad. Efter det sprang barnen iväg och lekte vidare med kojan och Lovisa och jag planerade för maj. Maj är alltid årets mest intensiva månad för min del med jobb och det är ett rejält pusslande. Jag har några dagars jobb i Cannes på barndagarna så vi bestämde att vi flyger ner hela gänget och passar på med lite semester också. På lördag har Sally förresten barnkalas på ett lekland, hon fyllde ju år förra veckan men alla var borta över påsken. Barnen brukar få önska kalas, Gillis ville vara på Bounce sist vilket var superkul och lyckat. Sally har önskat lekland och besök av Elsa. Tänk att Elsa still is going strong…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vid klockan sex blev det filmmys uppe. Just nu är det Trassel som gäller hemma. Jag somnade faktiskt en stund tätt intill Sally. Vid sju nattade jag barnen och de somnade på en sekund. Nu ska jag ta ett bad och sedan har jag avstämning med Pingis. Imorgon väntar nya kontoret! Yey!

27
148

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00