ANNONS

På torsdag flyttar vi!

/

Jag hade nästan glömt bort att vi byter kontor på torsdag. Det var så länge sedan vi signerade nya gallerian och inflyttningsdatumet har hela tiden skjutits på vilket det ofta blir vid stora renoveringar. Men på torsdag så flyttar våra fyra bolag och hela gänget kommer äntligen att rymmas under ett tak. Så roligt. 600 kvm kontor och 300 kvm butik vägg i vägg i Gallerian på andra våningen. Det är minst sagt en rolig fas vi är inne i, imorse bad jag min assistent att uppdatera min mail, nu är det inte bara en kontorsadress som ska ändras utan lägga till kontoret i NYC också. Så roligt. Mitt schema för nästa resa till NYC är redan späckad med möten. På fredag gör jag min första internationella kampanj, vilket bolag det är får ni veta då. Men det är verkligen en bra start för USA-etableringen. En annan rolig sak är också att min CSR-manager är anställd och vi träffades senast imorse. Men mer om henne får ni veta senare.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens look för Köpenhamn.

7
122

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00