München

Jag flög med Lufthansa igår 20.45, klev på planet, tog en insomningstablett och vaknade utvilad sju timmar senare av en flygvärdinna knackade mig på axeln och sa att vi skulle landa. Nu befinner jag mig i München och ska strax kliva på ett plan till Stockholm. Jag har druckit kaffe, ätit frukost och haft avstämning med kollegorna sedan att jag slog på telefonen. Jag är i Köpenhamn en kortis imorgon på jobb men vi behövde justera lite med flygen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På onsdag är vi lediga och ska till mormor, torsdag har jag ett talaruppdrag, fredag content-dag och i helgen väntar Sallys kompiskalas. Det blir roligt. En rätt lugn vecka i mina mått.

 1. Alltså, vad är det med alla kvinnor? Kvinnor ska lyfta varandra o inte tvärtom! K A N Isabella göra NÅGOT öht utan att ni dömmer henne? Usch säger jag, ingen av er blir beroende av att Bella tar en insomningstablett, det är det enda NI behöver tänka på. För själv vet hon med all säkerhet vad hon gör. Detta måste vara avundsjuka eftsm hon ständigt är påpassad. Skäms på er!

  1. H skriver:

   Går och lägg dig gammelfarmor. Bloggen är modererad om du missat det!

 2. Sofia skriver:

  En rätt lugn dag för oss vanliga döda också, de flesta med barn och jobb håller på från sisådär 06-21 varenda dag, utan ledigt mitt i veckan 😉

  1. Marie skriver:

   Men verkligen!! Låter som rena semestern för mig!

 3. Härligt att vara på ett ställe en dag och ett annat en annan dag men jag måste ärligt talat fråga om du inte tröttnar. Blir du bara inte matt av allt jagande av framgång någon gång? Bara undrar, genuint undrar alltså, detta är inget klagomål eller nått.
  Det du gör är ju ändå otroligt och mäktigt. Så kanske det är drivet nog att få dig att orka?
  Kram fina du

 4. MrsT skriver:

  Och moraltanterna vaknade såklart 🙂

  1. Ika skriver:

   Håller med dig, att orka lägga sig i en annan människas beteende.
   På långa flygresor är hon inte ensam om detta.

   1. Fjk skriver:

    Knarkare är inte ensamma heller. 😂

    1. A skriver:

     Är det Fjk nu inte G, Ggg, Bb, eller Gjk nu då, du byter nick ofta.. du roar dig lätt du. Är din främsta hobby att tramsa runt här på denna blogg?

     1. Bia skriver:

      Ann – varför byter du själv namn?

    1. Anna skriver:

     Bäst kommentaren idag!!! 🔥

 5. Lina skriver:

  Hej! Skriv inte om insomningstabletter, det är väldigt osunt! Hur har du det med missbrukstendenser egentligen? Först alkohol och nu skriver du ofta om insomningstabletter, trots ifrågasättanden. Hur är det ställt egentligen?

  1. K skriver:

   Men du… dessa läkemedel får man på recept som en läkare skrivit ut. Tror nog en läkare med både lång utbildning samt med erfarenhet vet bättre vad Bella ska ha än du som bara känner henne utifrån vad hon skriver på bloggen…
   Dessa typer av läkemedel skrivs dessutom ut med stor försiktighet och man kan inte förnya recepten med för täta intervall, dvs är det en begränsad mängd man får vilket gör det svårt att överdosera.

   1. Frida skriver:

    I Sverige ja…finns mängder av länder där man kan köpa det receptfritt på apotek.

   1. Anna skriver:

    De som missbrukar dessa preparat ser till att de får tag på dessa preparat med all medel. Man går till olika läkare stöld förfalskande av recept när tillfälle ges. Det handlar inte bara om att en läkare nekar.
    Jag säger inte att IL är där på något sätt men att skriva om insomningstabletter på en blogg som kan vara en i körsport till större missbruk är Väldigt o önödigt tycker jag! Skrämmande att så många här på bloggen förringar användandet av sömnpreparat. Man skall tänka sig för!

  1. Ann skriver:

   Finns insomningstabletter som är av naturliga ämnen innehållande melatonin, vet inte om det är sömntabletter som läkare skriver ut som Bella tar eller andra insomningstabletter som är receptfria, men det har nog isåfall läkare koll på, det är inget man får utskrivet hur som helst. Varför känns det inte som att folk frågar av oro utan mer för att håna och klaga?

  1. Jag tar också sömntabletter vid tillfällen. Det är inte någon fara om du tar en sömntablett någon gång då och då. Så beroendeframkallande är det inte.
   Om du inte är läkare eller jobbar på beroendeenheten så kanske det är bättre att inte uttala dig? Man måste inte ha en åsikt om allt och alla 😊

   1. K skriver:

    Varför kommenterar du nästan varje inlägg då?!

     1. Jie skriver:

      Eh va? Du har ju åsikter om allt och nu säger du att andra inte bör ha det? 😂

  1. Fast har inte folk ett egenansvar??

   Det kan inte vara triggervarning på varje inlägg.

  1. Eva skriver:

   Hej, det kan vara bra att veta att för en stor del av människor med NPF diagnoser så är insomningtabletter/sömntablett ett måste för att sömnen ska fungera. när det gäller insomning så är det oftast Melatonin som gäller vilket är ett naturligt ämne som många med NPF diagnoser har för lite av i kroppen och behöver påfyllning för att sömnen ska fungera som för en ”vanlig” människa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..