ANNONS

München

/

Jag flög med Lufthansa igår 20.45, klev på planet, tog en insomningstablett och vaknade utvilad sju timmar senare av en flygvärdinna knackade mig på axeln och sa att vi skulle landa. Nu befinner jag mig i München och ska strax kliva på ett plan till Stockholm. Jag har druckit kaffe, ätit frukost och haft avstämning med kollegorna sedan att jag slog på telefonen. Jag är i Köpenhamn en kortis imorgon på jobb men vi behövde justera lite med flygen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På onsdag är vi lediga och ska till mormor, torsdag har jag ett talaruppdrag, fredag content-dag och i helgen väntar Sallys kompiskalas. Det blir roligt. En rätt lugn vecka i mina mått.

34
151

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00