ANNONS

Hemma på Lidingö

/

Trots mellanlandning i München och försening därifrån så hann jag. Jag landade 15.15 på Arlanda, blev upphämtad som jag alltid blir men valde att åka utan mina väskor för jag hade inte hunnit vänta på dom med eftermiddagstrafiken. Det fick vi lösa senare istället. 16.00 var jag på förskolan, jag har sett piggare ut efter att ha rest en natt med stopp men som tur är så bryr sig inte barnen. Jag fick en kram av Gillis som kommer till mig imorgon (han har alltid en extra pappadag) och Sally hämtade dagens skörd av fina teckningar och sedan åkte vi hem till huset.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det var mysigt att komma hem till Lovisa och Anna. Anna hade lagat lax till mig och Sally. Sally fick med pesto på och pasta och jag fick en tandorinikryddad lax med en mango/avokadosalsa och lime och koriander-mayo. Alltid lika ljuvligt gott. Sedan hade vi en lugn och mysig kväll hemma, jag fick manikyr och pedikyr och Sally satt bredvid och fick sina naglar fixade också. Hemma-spa!

Imorgon väntar lämning och sedan en jobbdag i Köpenhamn. Fläng, fläng, fläng. Men jag älskar mitt jobb och jag passar på att köra mitt tempo så länge som det går. Jag vet att det inte är hållbart för all framtid men nu är jag ung och har energin att gasa på. Jag har efter att ha levt såhär snart halva mitt liv lärt mig var mina gränser är och jag är supernoga på att hålla dom. Ingen rör min träning och återhämtning finns alltid inlagt i kalendern. Gasa och pausa. 

46
167

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00