ANNONS

En söndag i NYC

/

Jag har haft en mysig söndag i NYC. Jag började morgonen med att få håret fönat på rummet och sedan tog jag en uber ner från Upper East ner till SoHo. Där mötte jag upp Isolina och hennes pojkvän Johan. Isolina var inbjuden till ett event hos Byredo så vi gick dit en stund och lyssnade in om deras nya doft och lärde oss allt om smoke medicine. NYC-Flummigt men alltid kul att lyssna in passionerade människor, det handlade alltså om att bränna torkade kryddor som rökelser och hur det får oss att må och redan rum. Är det någon av er som gör det? Berätta gärna!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det är så lyxigt att ha Isolina i NYC!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter eventet väntade långlunch på Cipriani. Det är nog mitt favvoställe i NYC.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Parmigiana – aubergine, tomatsås och en massa mozzarella. Som en veg-lasagne. Mums.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag börjar känna mig väldigt hemma i denna stora stad. Jag har mina favoritplatser vilket gör stor skillnad. Jag uppskattar pulsen, småsnacket (ja det är sant!) och hur trevliga alla är. Alla får vara som man är och det är befriande.

Efter lunchen åkte jag tillbaka till The Lowell och satte mig och skrev.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu flyger jag hem, barn ska hämtas på dagis imorgon. Längtar massor <3

23
140

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00