ANNONS

Stilrena solglasögon

/

I samarbete med CHIMI

Inför våren och sommaren är det alltid kul med nya solglasögon. För mig är det viktigt att modellen känns tidlös och stilren. Det kommer alltid nya trender varje år men jag älskar den klassiska looken. Många solglasögon med just den klassiska Hollywood-looken är oftast väldigt dyra, däremot har CHIMI solglasögon till ett bra pris med bra kvalitet.

Jag är verkligen ingen trendperson, jag tycker inte om glasögon med annorlunda former eller galna färger. Däremot är CHIMI väldigt duktiga på att ta fram varierande glasögon. Det finns verkligen något för alla! Jag gillar film-looken med stora glasögon, i antingen svart eller brunt. Så jag tycker det är väldigt kul att CHIMI även jobbar med den klassiska looken som jag älskar! Mina favoriter från CHIMI är Berry 008 Black, Berry 005 Black, Coco 008 Mirror och Coco 005 Mirror. De är alla rejäla och tunga, vilket jag gillar eftersom det innebär ofta att de har hög kvalitet.

glasögon1
Älskar dessa, Berry 008 Black!

Modellen 008 är något större än 005. Dessa glasögon kommer jag att bära i New York när jag strosar ner för mina favoritgator på Upper East Side eller under min sommarsemester i Frankrike. Älskar att storleken är så stor att den verkligen täcker ansiktet, ibland är det skönt att gömma sig lite bakom ett par stora glasögon. Det känns också väldigt Hollywood. Den något mindre modellen 005 kommer jag bära när jag sitter på härliga uteserveringar med ett gäng och äter lunch i solen. De är lite nättare men har fortfarande den lyxiga känslan. Underbart!

glasögon2

d5148e29-240c-484c-b736-adb4cfd2f688
Dessa Coco 005 Mirror är något mindre och här med spegelglas

Det är väldigt kul att få samarbeta med företag som har grundats av duktiga svenska entreprenörer. Det är ett Stockholmsbaserad svenskt bolag, jag har själv sprungit på grundarna några gånger i Marbella. Så kul med unga entreprenörer som lyckas med sina varumärken! Så häftigt!

592c555d-2e06-4a09-a60d-75d7d59130c6
Coco 008 Mirror, samma storlek som mina svarta favoriter Berry 008 Black

Mina favoriter, och även CHIMIs bästsäljare, Berry 008 Black och Berry 005 Black är tillbaka i lager igen. En annan kul nyhet är att CHIMI har nu släppt svart lins på alla modeller i deras Core Collection, med 8 modeller i 10 olika färger. Förut fanns de bruna modellerna Coco black endast med spegelglas. Svart lins är väldigt tacksamt då det blir mer användbart för olika typer av tillfällen. Stilrent, det gillar jag. Men ibland kan det vara kul att testa något nytt, jag gillar Coco 005 Mirror, en något mindre modell.

eb1e1eec-900b-4146-a459-9a4557e97191

Ni hittar alla mina favoriter hos CHIMI här! Med koden ISABELLA får ni även 15% rabatt på hela Core Collection-sortimentet. Koden är giltig mellan 28/4 – 19/5 och gäller online och i stockholmsbutiken på Krukmakargatan 31. Rabatten gäller inte för andra kollektioner som Neon eller Laser. CHIMI erbjuder alltid snabba och fria leveranser samt returer, dessutom ett års garanti – så bra!

I samarbete med CHIMI

7
41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00