ANNONS

Skrivlördag

/

Jag vaknade 09.30 imorse. Äntligen fick jag ordentligt med sömn. Gjorde en kopp kaffe på rummet, åt en healthy no sugar granola cookie och tog mig på träningsskorna och gick ut i Central Park på en timmas promenad. Solen sken och jag njöt. Det är underbart att bo så nära parken. Det är betydligt lugnare här uppe och bredare renare gator, jag trivs fantastiskt här. Hotellet som jag bor på ligger mellan Madison och Park, ljuvligt läge.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter sommaren är det dags att börja kolla på lägenhet här. Jag tänker mig en lite större som teamet kan bo och i även jag när jag är på plats här i månaden. Tips på ställen att kika?

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Min favoritdel i hela Central Park.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan gick jag förbi mitt nya stammisställe på Lexington Ave; Loco Coco och köpte med mig acaibowl till lunch. Beställt där varje dag.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Alla dessa tillbehör…

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag valde en choklad-acai med granola, chokladbitar, jordgubbar och hasselnötssmör. Mer som en efterrätt kanske men äsch.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter det har jag skrivit och skrivit. Jag har redan bokat in min belöning för dagen ikväll så nu måste jag göra ett bra jobb; sedan väntar nämligen två spabehandlingar på Mandarin Oriental som ligger ett stenkast bort.

Kram på er!

20
148

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00