I annonssamarbete med CLARINS

Sminknyheter och klassiker

I samarbete med Clarins

För några veckor sen hade vi ett event med Clarins och fick testa deras vårnyheter. Clarins är ett sminkmärke som har följt med mig under de senaste 10 åren. Jag minns när jag fick mitt första läppglans från Clarins, det kändes stort och jag var stolt över att jag använde det märket. Redan då var det en perfekt go-to produkt. Sen dess har jag nästan alltid deras läppglans i handväskan. Även om Emelie använder annat på läpparna brukar hon sätta den överst på läpparna för att ge lite extra glans.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Läppglans, primer, läppolja från Clarins

Trots klassiker är det alltid kul med nyheter. En av vårnyheterna är Joli Rouge Lip Lacquer. Det är som en blandning mellan ett läppstift och läppglans. Den har mer pigmentering än ett vanligt läppglans men har ändå ett ljuvligt glans. Min favoritnyans är “Soft Berry”. Den är lätt att applicera på språng eftersom den inte är så kladdig och finns i massvis med nyanser som passar alla olika hudtoner. Dessutom är Juli Rouge Lip Lacquer vårdande, och vem gillar inte det?

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Eventet hölls på Hotel Diplomat, ett av mina favorithotell i Stockholm

För att få till den perfekta nyansen med foundation brukar Emelie blanda olika för att skapa en som passar mig perfekt. Som jag har nämnt tidigare har jag använt Clarins Skin Illusion Foundation väldigt länge och trivs bra med den. Den är otroligt len och skön på huden. Emelie brukar blanda nyanserna 108 Sand, 110 Honey och 115 Cognac. Man får en otroligt fin bas av deras foundation.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Glowstick med highlighter och rouge samt foundation från Clarins

Här är en härlig film vi gjorde för att summera eventet med Clarins! Har ni några Clarins favoriter?

I samarbete med Clarins

 1. Becca skriver:

  Deras vita bodylotion,läppglansen,foundation och ansiktsoljan är alla himla bra👏🏼

 2. Min favorit är absolut clarins lip perfector, har haft den i flera år och byter inte ut den mot något. Pausar ibland men inte för så lång tid. 🙂
  Den produkten har de verkligen lyckats med.

 3. m skriver:

  …och så fick Lavazza vara med på ett hörn igen.

 4. m skriver:

  Tänk vilken tur att alla dina samarbeten är med stora favoriter som du har lång erfarenhet av 🙂

  1. V skriver:

   Haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..