ANNONS

Nypa sig i armen

/

Torsdag i NYC. Den började tidigt med en frukost hos SACCNY och sedan blev det en stund på nya kontoret innan vi åkte vidare för dagens mötesrace. Ett av dagens möten var med Max Mara, väldigt roligt. Därav dagens outfit:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorgon väntar sista arbetsdagen med teamet. Jag ska intervjuas av tidningen Good Housekeeping, träffa ett säljbolag för kanalerna samt möte med ett riskkapitalbolag. Härlig mix. Sedan väntar en egen helg i NYC. När jag var här sist för en månad sedan hade jag också en egen helg i lugn och ro jag älskar det. Det väntar middagar, skrivjobb, träning och spa.

Allt som jag älskar. Livet är väldigt härligt just nu och jag är så tacksam för allt.

17
182

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00