Nypa sig i armen

Torsdag i NYC. Den började tidigt med en frukost hos SACCNY och sedan blev det en stund på nya kontoret innan vi åkte vidare för dagens mötesrace. Ett av dagens möten var med Max Mara, väldigt roligt. Därav dagens outfit:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorgon väntar sista arbetsdagen med teamet. Jag ska intervjuas av tidningen Good Housekeeping, träffa ett säljbolag för kanalerna samt möte med ett riskkapitalbolag. Härlig mix. Sedan väntar en egen helg i NYC. När jag var här sist för en månad sedan hade jag också en egen helg i lugn och ro jag älskar det. Det väntar middagar, skrivjobb, träning och spa.

Allt som jag älskar. Livet är väldigt härligt just nu och jag är så tacksam för allt.

 1. Anna skriver:

  Du är grym Isabella och med hårt arbete har du kommit precis dit du ville. All cred till dig, du är en inspiration för många. Och du är tillräckligt smart för att inte bry dig om all avundsjuka som finns där ute. Heja dig!

 2. Sabina skriver:

  Va!? Hennes kjol sitter helt perfekt. Tror inte hon skulle bära en för liten kjol eller en kjol som satt fel.
  Och kan man inte vara tacksam för att livet har gett möjligheter och tacksam till sig själv för att man kämpat och jobbat hårt för att ta sig dit.
  Varför är det så mycket missnöje! Jag läser den här bloggen och ett par till bloggar för att de inspirerar mig. Förstår inte varför man lägger tid på att gå in och läsa nått som man uppenbart blir provocerad och irriterad av. Men vi människor är ju tydligen olika.
  Tack för daglig inspirerande läsning!

  1. Helt enig! Her er mange sure kvinder 🤷🏻‍♀️ Forstå ikke de gider

 3. Du ser fantastisk ud, som altid 😊 nyd din weekend i skønne New York

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..