Ingen oro

God morgon från NYC!

Jag vaknade upp glad och peppad på dagen. Jag har hunnit träna och äta en rejäl frukost. Det är mitt knep för att orka intensiva dagar. Om magen börjar kurra vid 11 och jag sitter i möten där jag måste prestera (tex intervjuer) så tappar jag fokus. Träningen innan hjälper kroppen att hålla nere stressnivån. Något som jag har blivit duktig på med åren är att inte stressa upp mig för saker jag inte kan påverka Tillexempel SAS-strejken. Jag skulle aldrig ödsla energi på att vara orolig inför min hemresa på söndag. Jag vet att jag kommer hem på något sätt. Ska man försöka kontrollera allt i sin omgivning går man sönder. Det är bättre att se allt i livet som ett stort hav med vågor, olika utmaningar och situationer uppstår konstant och kommer alltid att göra. Det är bättre att bara flyta med. Då sparar man energi till att göra det man ska fokusera på.

Allt löser sig alltid.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sviten hos The Mark, jag får möjlighet att uppleva så vackra platser i livet. Vi hörs sen!

 1. Mia skriver:

  Din ORÄDDHET är befriande.

 2. Mia skriver:

  Klokaste jag hört, vackra Isabella! Alltså detta om varför man inte ska oroa sig för det man inte kan påverka. Du inspirerar verkligen!

 3. Ebba skriver:

  Intressant att du behöver en så inrutad vardag för att allting ska gå runt men helt plötsligt är väldigt chill vad gäller inställda flyg…

 4. Jenny skriver:

  Men var det inte för någon vecka sedan du inge kunde acceptera förseningar varpå privatflyg är nödvändigt? O nu ba Äh en försening vad gör det, jag är så lugn 🙅🏻

 5. Linge skriver:

  Har du bytt rum?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..