Manhatta

Igår firade vi! Charlotte, jag, Sascha och Emelie åt middag på resturang Manhatta. Isolina tipsade mig om det stället. Det är lyxigt att ha en kusin här som alltid har dom bästa rekommendationerna. På 60:e våningen låg restaurangen och jag hade lock för öronen de första minuterna när vi kom in. De gav oss de bästa hörnbordet och vi hade världens mysigaste och peppigaste kväll tillsammans.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Risotto, hummerquneller, fisk och alla desserter på menyn (som vanligt). Ljuvligt gott.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag kände mig så lycklig när jag kom hem och gick och la mig. Tacksamhetslistan som jag gör varje kväll blev dubbelt så lång som vanligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag väntar Founder frukost på nya kontoret, lite jobb därifrån och sedan en dag späckad med möten (bla med Max Mara-gruppen vilket är kul) och ikväll ska jag tala på ett event. En lång men bra torsdag … :- )

 1. Maria skriver:

  Ska till New York om 2 veckor, kanske man borde besöka/boka Manhatta….

 2. Hanna skriver:

  Tack för tips! Jag har nu bokat Manhatta till nästa vecka då jag och min man åker till NY för första gången.

 3. Fia skriver:

  Hur har du råd med allt ?

 4. Blir väldigt peppad av alla vackra vyer du bjuder oss på! Njut av din framgång!
  Hade gärna suttit med vid hörnbordet ✌🏻😁

 5. Lily skriver:

  Hej!

  Misstänker att min dotter möjligtvis har adhd, visar sig inte så mycket hemma men bland annat vid koncentration i skolan. Svårt att hålls fokus vid flera steg av instruktioner samt svårt att avsluta. Dock normal eller högbegåvad i flera sammanhang.
  Hur märktes det på dig när du var liten? Hur var din personlighet? Har du något tips åt mig som mamma hur jag hjälper mitt barn? Märker du att något av dina barn ärvt din adhd?

  1. Emilia skriver:

   Isabella svarar inte på kommentarer. Jag skulle råda dig att prata med en läkare, någon med adhd eller förälder till barn med adhd. Du får bättre svar, tips och stöd då.

  1. Amanda skriver:

   Hej! Upplever ni det problematiskt med koncentrationssvårigheterna? I så fall tycker jag att ni ska söka hjälp hos bup (ofta via vårdcentralen). Om det däremot är något som skolan behöver stöd för att möta din dotter bättre är detta via elevhälsan (dock kan det också resultera i att ni får stöd via bup).

  1. Mizzy skriver:

   Helt sjukt i min värld att man som förälder söker råd och tips i kommentarsfältet på en blogg!? Kontakta sjukvården istället för sjutton. Och vill du diskutera detta med andra, varför inte söka upp grupper eller organisationer som berör ämnet?

  1. Elli skriver:

   Hej. Gå via vårdcentralen och be dem skicka remiss till bup. Eller sök efter ett privat ställe. Tar ofta väldigt lång tid i kö för att få komma till bup.
   Tror inte Isabella hade vetskap om att hon hade adhd som ung. Inte vad hon har skrivit om iallafall då hon gjorde utredning(?) nu för något år sedan.
   Eller be skola eller förskola om råd om dem kan se något sådant, så kan även de skicka remiss till bup. Lycka till.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..