ANNONS

Manhatta

/

Igår firade vi! Charlotte, jag, Sascha och Emelie åt middag på resturang Manhatta. Isolina tipsade mig om det stället. Det är lyxigt att ha en kusin här som alltid har dom bästa rekommendationerna. På 60:e våningen låg restaurangen och jag hade lock för öronen de första minuterna när vi kom in. De gav oss de bästa hörnbordet och vi hade världens mysigaste och peppigaste kväll tillsammans.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Risotto, hummerquneller, fisk och alla desserter på menyn (som vanligt). Ljuvligt gott.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag kände mig så lycklig när jag kom hem och gick och la mig. Tacksamhetslistan som jag gör varje kväll blev dubbelt så lång som vanligt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag väntar Founder frukost på nya kontoret, lite jobb därifrån och sedan en dag späckad med möten (bla med Max Mara-gruppen vilket är kul) och ikväll ska jag tala på ett event. En lång men bra torsdag … :- )

45
155

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00